Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kestomenestyjä teki mahtavan sopimuksen! – ”todella hyvä lappu…”

Washington Capitalsin Sonny Milano jatkaa Capitalsin riveissä pitkään.
AOP

NHL:ssä pitkään pudotuspeleistä nauttinut Washington Capitals on tehnyt loistavan jatkosopimuksen. Capitals taistelee tällä hetkellä todella kovaa pudotuspelipaikoista, mutta myös joukkueen pelaajilta ovat sopimukset loppumassa tähän kauteen. Tuore pelaajasopimus on monella eri tavalla todella hyvä.

Brian MacLellanin johtama Washington Capitals on tehnyt viime aikoina todella kovia pelaajasopimuksia. Aiemmin viime viikolla joukkue jatkoi tähtisentteri Dylan Stromen sopimusta viidellä vuodella kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Tuorein jatkosopimus on tehty yhdysvaltalaishyökkääjä Sonny Milanon kanssa. Milano siirtyi tällä kaudella vapaana pelaajana Capitalsin riveihin ja teki vain 750 tuhannen dollarin sopimuksen. Nyt Milano sai kolmen vuoden mittaisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on reilut viisi miljoonaa dollaria. Yhdysvaltalaishyökkääjä tienaa kaudesta 1,9 miljoonaa dollaria.

Milano iski viime kaudella Anaheim Ducksin riveissä 66 otteluun 14 maalia ja yhteensä 34 tehopistettä. Tällä kaudella Capitalsin riveissä 40 otteluun on kertynyt kahdeksan maalia ja 22 tehopistettä. Milano on nauttinut reilun 13 minuutin peliajasta.

Massapequan kaupungista, New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva Milano on Columbus Blue Jacketsin ykköskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. 183 senttiä pitkä vasemmalta laukova Milano on pelannut NHL:ssä yhteensä 237 ottelua ja tehnyt näissä 103 tehopistettä.

Capitalsilla on ensi kaudeksi vain yhdeksän hyökkääjän kanssa sopimus ja palkkatilaa on rutkasi jäljellä. Mikäli Capitals alkaa notkahtamaan, mutta Milanon kaltaiset pelaajat pitävät tasoaan reilun 30 pisteen pelaajana, niin tällaisia sopimuksia on todella helppo kaupata eteenpäin. Lisäksi 1,9 miljoonan dollarin palkalla pelaavista pelaajista maksetaan oivaa palautusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL