Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähdelle kovaa ylistystä – NHL:n pistepörssin kärkinimi kehui maasta taivaaseen!

Dallas Starsin Roope Hintz ja Jason Robertson tuulettaa maalia.
AOP

Suomalaisten osanotto NHL:n All Stars -tapahtumaan jäi tänä vuonna pieneksi, sillä mukana olivat vain Juuse Saros, Alexander Barkov ja Mikko Rantanen. Yksi tapahtumaan ehdottomasti tarjolla ollut pelaaja oli Roope Hintz, joka on takonut jo useamman vuoden kovia pisteitä Dallasin kärkiketjuissa.

Dallas Starsin pelätty ykkösvitja Jason Robertson, Roope Hintz ja Joe Pavelski on tuottanut Dallasille hurjan määrän pisteitä jo useampana kautena. Kolmikosta viikonlopun All Stars -tapahtumassa oli mukana kuitenkin vain joukkueen pistepörssiä johtava Robertson, joka on tälle kaudella tehnyt tehot 33 + 33 = 66.

Ketjun keskellä viilettävä Roope Hintz on saanut vuosien varrella kovan määrän kehuja, mutta lopullista läpimurtoa sarjan arvostetuimpien tähtien joukkoon hän ei ole vielä kuitenkaan saanut. Robertson kertoi tästä mielipiteensä tapahtuman yhteydessä:

-On erikoista, että hänestä (Hintz) ei puhuta enempää, sillä hän liitää jäällä. Hän on syystä yksi parhaista keskushyökkääjistä koko liigassa, Robertson ylisti All-Star-viikonloppuna Floridassa.

– Hän pystyy pelaamaan 20 minuuttia illassa vastustajan parasta ketjua vastaan, pitämään heidät kurissa ja tekemään tulosta. Ei hän toki itse kaipaa suuremmin tunnustusta, mutta hän pelaa silti korkealla tasolla joka ilta, Robertson jatkoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL