Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n All-Star-viikonloppu tekee paluun lajin syntymaille

Gary Bettman komissaari NHL
AOP

NHL-sarja tiedotti lauantaina ensi kauden All-Star-viikonloppusuunnitelmistaan. Tapahtuma palaa jääkiekon todelliseen kehtoon.

NHL-sarja tiedotti lauantaina, että sen vuoden 2024 Honda NHL All-Star-viikonloppu pidetään Scotiabank Arenalla Kanadan Torontossa 2.-3. helmikuuta 2023.

Tämä on yhdeksäs kerta, kun Toronto ja kaupungin joukkue Maple Leafs isännöivät All-Star-ottelun. NHL ei ole järjestänyt All-Star-ottelua Torontossa vuoden 2000 jälkeen ja sitä ennen vuonna 1968. Toronto isännöi tapahtumaa myös vuosina 1934, 1947, 1949, 1951 ja 1962-64.

– Olemme innoissamme voidessamme tuoda NHL:n All-Star-ottelun takaisin Torontoon yhdeksännen kerran ja nostaa valokeilassa nykyiset tähtemme ympäristössä, joka tuo mieleen yli vuosisadan liigan historiaa.

– Toronto-fanit ovat lajimme tietävimpiä ja intohimoisimpia, ja kaupungin rikas jääkiekkohistoria juontaa juurensa lajin luomiseen. Mikä olisikaan parempi paikka isännöidä vuotuista keskikauden NHL:n parhaiden ja kirkkaimpien juhlaamme?, NHL-komissaari Gary Bettman hehkutti tiedotustilaisuudessa.

Maple Leafsin puheenjohtaja ja varakuvernööri Brendan Shanahan jakoi Bettmanin riemun.

– Olemme innoissamme ja kunnioitettuja ilmoittaessamme vuoden 2024 NHL:n All-Star-viikonlopusta Torontossa. Odotamme innolla, että saamme toivottaa tervetulleeksi pelin suurimmat tähdet ja hemmotella fanejamme – ja faneja ympäri maailmaa – ensi-iltatapahtumassa, joka esittelee kaiken Toronton tarjonnan.

Vuoden 2024 Honda All-Star -ottelu on NHL:n historian 68. NHL:ssä ei ole järjestetty All-Star-viikonloppua Kanadassa sen jälkeen, kun Ottawa Senators isännöi vuonna 2012.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL