Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan Ilves kiinnitti kaksi kärkihyökkääjäänsä

Eemeli Suomi hyökkääjä Ilves
AOP

Liigan Ilves on solminut jatkosopimukset hyökkääjien Eemeli Suomen ja Santeri Virtasen kanssa. Kapteeni Suomen sopimus on kaksivuotinen, kun taas Virtasen sopimus on 1+1-vuotinen.

Hyökkääjä Eemeli Suomi toimii viidettä kautta Ilveksen kapteenina. Hän on edustanut koko Liiga-uran kasvattajaseuraansa Ilvestä. Suomi on ollut tällä kaudella Liigassa joukkueen neljänneksi tehokkain pelaaja iskemällä 32 otteluun tehopisteet 9+21=30.

Kapteeni on pelannut tämän kauden aikana Suomen A-maajoukkueessa kolme ottelua saalistaen näissä yhden syöttöpisteen. Suomi on pelannut Ilveksessä kahdeksan kauden aikana yhteensä 414 runkosarjaottelua tehopistein 106+184=290 ja 34 pudotuspeliottelua tehopistein 9+9=18. Ilves-kasvatti on seuran kaikkien aikojen pistepörssissä sijalla kahdeksan.

Hyökkääjän uusi sopimus kattaa kevääseen 2025 saakka ja siihen ei sisälly ulkomaan optiota.

– Suomi on Liigassa A-luokan hyökkääjä, joka omalla panoksellaan pystyy illasta toiseen kääntämään peliä omalle joukkueelleen suotuisaksi ja tekemään tulosta. Hänen esimerkillään on valtava arvo myös joukkueemme arjessa ja harjoittelussa.

– Kapteeni ja johtava pelaaja, joka tekee kovalla asenteella töitä joka ikinen päivä tullakseen paremmaksi, asettaa omalla toiminnallaan vaatimustason koko joukkueelle, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela hehkuttaa.

Hyökkääjä Santeri Virtanen pelaa toista kauttaan Ilveksen riveissä. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella Liigassa 30 otteluun tehopisteet 4+7=11. Virtasen yhden kauden piste-ennätys Liigassa on 13 tehopistettä kaudelta 2020-21. Hyökkääjä siirtyi Ilvekseen SaiPasta maaliskuussa 2021.

Virtanen on pelannut Liigassa viiden kauden aikana yhteensä 160 runkosarjaottelua tehopistein 26+29=55. Hyökkääjän jatkosopimus kattaa kauden 2023-2024 ja sisältää option seuraavasta kaudesta.

– Virtanen on erittäin monipuolinen hyökkääjä ja esimerkillinen joukkuepelaaja, joka pystyy pelaamaan kaikilla hyökkäyspelipaikoilla ja eri pelitilannerooleissa. Hänellä on takanaan rikkonaisia vuosia, mutta taustat huomioiden Santeri on pelannut tällä kaudella todella hyvin, Koskela toteaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga