Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Kärkihyökkääjä ja seuralegenda jatkavat Liigan HIFK:ssa

HIFK:n Kristian Vesalainen.
AOP

Liigassa kovaa nousua sarjataulukossa tekevä HIFK on tehnyt jatkosopimukset kahdelle hyökkääjälleen. Paketissa on niin taitoa kuin kokoakin.

HIFK on kiinnittänyt hyökkääjä Kristian Vesalaisen myös kaudelle 2023-2024. 23-vuotias HIFK:n oma kasvatti saapui Helsinkiin marraskuussa ja on vuodenvaihteen jälkeen tehoillut 11 otteluun 5+5=10 pistettä. Vesalainen on urallaan pelannut Liigassa 92 ottelua tehden niissä 35+34=69 tehopistettä. Suomen mestaruutta hän juhli Kärppien paidassa keväällä 2018.

Vesalainen on nuoresta iästään huolimatta urallaan pelannut myös 70 ottelua NHL:ssä, 105 AHL:ssä, 60 SHL:ssä ja 31 KHL:ssä.

– Kristianin työmoraali on ollut erinomainen alusta alkaen ja hänellä on kaikki työkalut olla sarjan parhaita pelaajia. Huomasimme hyvissä ajoin, että yhteistyön jatkuminen palvelee molempia osapuolia. Kristianilla on ikää vasta 23 vuotta ja paljon hyviä pelivuosia edessään, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kertoo.

Lisäksi HIFK on solminut hyökkääjä Micke-Max Åstenin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. 30-vuotias hyökkääjä on edustanut seuraa koko liigauransa ajan ja tällä hetkellä kasassa on 428 runkosarjaottelua ja 70 pudotuspeliä. Kovasta työmoraalistaan tunnettu Åsten ei tehopisteillä mässäile, mutta hänen asenteensa ja periksiantamattomuutensa kaukalossa on vertaansa vailla.

– Åsten on erittäin tärkeä pelaaja meidän joukkueelle. Hän pelaa HIFK:n arvojen mukaan illasta toiseen ja on pelannut erinomaisen kauden. Muuli on arvostettu joukkuepelaaja ja olen todella iloinen, että jatkaa meillä myös kaksi seuraavaa kautta, Salmelainen jatkaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga