Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikki vahvisti rivejään – mukaan kokenut Liiga-pelaaja

Oulun Kärppien Taneli Ronkainen.
AOP

Liigassa kahdella edellisellä kaudella loppuotteluihin edennyt Turun Palloseura on vahvistanut rivejään. Viime keväänä Tampereen Tapparalle loppuottelusarjassa viidessä pelissä hävinnyt TPS toi takalinjoilleen lisää laatua loukkaantumissuman keskellä.

Liigassa tällä hetkellä seitsemännellä sijalla oleva Turun Palloseura on tehnyt kaksi mielenkiintoista lainasopimusta. Jussi Ahokkaan valmentama TPS on lainannut Oulun Kärpistä puolustaja Taneli Ronkaisen loppukauden mittaisella sopimuksella riveihinsä. Lisäksi TPS on lainannut Vaasan Sportin sopimuspelaaja Olli Vanttajan riveihinsä helmikuun puoliväliin saakka.

Vuonna 1995 syntynyt Ronkainen on kotoisin Kuusamosta. 183 senttiä pitkä vasemmalta laukova puolustaja on tällä kaudella pelannut yhteensä 31 ottelua Liigassa ja tehnyt kolme maalia sekä yhteensä seitsemän tehopistettä. Ronkainen on Liigassa edustanut tällä kaudella Kärppien lisäksi Lahden Pelicansia ja Lappeenrannan SaiPaa. Parhaalla Liiga-kaudellaan puolustaja on tehnyt Kärppien riveissä kymmenen tehopistettä 43 otteluun.

Vuonna 1999 syntynyt Vanttaja on kotoisin Oulusta. Vasemmalta laukova 182 senttiä pitkä puolustaja on Kärppien kasvatti, mutta jatkoi Kärpistä matkaansa kauden 2019-20 jälkeen eteenpäin. Tuolloin Vanttaja oli tehokas Kärppien alle 20-vuotiaiden joukkueessa tekemällä 45 peliin 37 tehopistettä. Liigassa Vanttaja on pelannut 81 ottelua ja näissä on syntynyt kuusi tehopistettä.

– Puolustuspäässä on tällä hetkellä tarvetta leveydelle, jota Ronkainen ja Vanttaja joukkueeseen osaltaan tuovat. Olemme edelleen valmiina reagoimaan pelaajamarkkinoilla helmikuun 15. päivän siirtorajan puitteissa, kertoo TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama tiedotteessa.

TPS lähtee tähän viikkoon kahden ottelun tappioputkessa. Turkulaispoppoo matkustaa keskiviikkona Mikkeliin ja perjantaiksi Lappeenrantaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga