Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Buffalolle karmea takaisku! – tähtipelaaja loukkaantui kotitappiossa

Buffalo Sabresin Tage Thompson loukkaantui.
AOP

NHL:ssä pelattiin viimeinen ottelukierros ennen NHL:n tähdistöotteluja. Buffalo Sabres isännöi viimeisessä ottelussaan tulikuumassa vireessä olevaa Carolina Hurricanesia, joka taistelee vielä NHL:n itäisen konferenssin voitosta. Sabres ja Hurricanes tarjosivat maalijuhlat ottelua seuranneelle yleisölle.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres kärsi NHL:ssä ikävän tappion. Sabres koki NHL:n itäisen konferenssin toisena olevan Carolina Hurricanesin paremmakseen selvin lukemin. Rod Brind’Amourin valmentama Hurricanes haki pisteet Buffalosta selvin 5-1 -lukemin.

Sabresin maalilla kuukauden tulokkaaksi NHL:ssä valittu Ukko-Pekka Luukkonen torjui yhteensä 25 laukausta. Alex Tuch vastasi joukkueen ainoasta maalista avauserässä suomalaispuolustaja Henri Jokiharjun syötöstä.

Tappion lisäksi Sabres sai ikäviä uutisia toisessa erässä, kun joukkueen ykkössentteri Tage Thompson loukkaantui. Hurjaa kautta pelaava keskushyökkääjä sai ylävartalovamman, eikä pelannut enää kolmannessa erässä. Thompson on valittu edustamaan Atlantin divisioonaa NHL:n tähdistöotteluun tulevaksi viikonlopuksi Floridaan.

– Hänen osallistumisestaan tähdistöotteluun ei ole tehty vielä mitään päätöstä, mutta tämä on tietysti asia mikä tarvitsee tehdä. Thompson ei pelannut peliä loppuun, joten on paha tehdä mitään arvioita, Granato kertasi.

Itse otteluun Sabres sai karmaisevan alun, kun Hurricanes paineli avauserässä nopeaan tahtiin 3-0 -johtoon eikä tästä enää kotijoukkue toennut.

– Hurricanes tuli otteluun kovalla energialla. Kaveri pelasi yksinkertaista peliä. Siivosivat aluettaan ja piti meidät varpaillaan. Emme pystyneet vastaamaan heidän karvaukseen ja sitten tuli takaiskun. Kun jäät kolmen maalin taakse tällaista joukkuetta vastaan, niin on lähes mahdotonta enää nousta mukaan. Me kaivoimme itsellemme kuopan emmekä löytäneet tietä sieltä ulos, analysoi Sabresin maalin tehnyt Tuch.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL