Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Bostonin ruotsalaistähti sai kovat kehut – ”hän oli jälleen uskomaton!”

Boston Bruinsin maalivahti Linus Ullmark Toronto Maple Leafsia vastaan.
AOP

NHL:ssä täysin käsittämättömässä vireessä koko alkukauden pelannut Boston Bruins teki kovan tempun torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Bruins vieraili arkkivihollisensa Toronto Maple Leafsin vieraissa ja murskasi kotijoukkueen selvin lukemin. Bruins sai ennen NHL:n tähdistöviikonloppua katkaitua kauden pisimmän tappioputkensa.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins otti jo kauden 39. voittonsa. Bruins kaatoi vieraissa Toronto Maple Leafsin selvin 5-2 -lukemin ja tiukensi otettaan koko NHL:n itäisen konferenssin sekä Atlantin divisioonan voitosta. Bruins hävisi kolme edellistä otteluaan ja oli koko kauden pisimmässä tappioputkessaan ennen Maple Leafsia vastaan pelattua ottelua.

Bruins on kerännyt tähän mennessä 83 pistettä, kun toisena divisioonassa olevalla Maple Leafsilla on 70 pistettä. Konferenssin toista sijaa pitävällä Carolina Hurricanesilla on kasassa 72 pistettä.

Bruinsin voiton takuumiehet Torontossa olivat kaksi maalia iskenyt tshekkihyökkääjä Pavel Zacha ja ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark, joka torjui ottelussa 33 kertaa. Ullmark on läpi kauden ollut yksi sarjan parhaista maalivahdeista ja tällä hetkellä ykkössuosikki jopa NHL:n parhaan maalivahdin palkinnon eli Vezina Trophyn voittajaksi.

– Ensimmäisen puolikkaan pelistä hän oli jälleen uskomaton. Ullmark piti meidät pelissä mukana kunnes saimme itse onnistumisia hyökkäyspäässä. Ullmark tekee tämän lähes jokaisessa ottelussa. Hän loistava maalivahti, joka on hyvä olla omassa joukkueessa. Molemmat maalivahdit ovat olleet todella hyviä, mitään Jeremy Swaymanilta poisottamatta, kehui kaksi maalia iskenyt tshekkihyökkääjä.

Bruins naulasi toisessa erässä kaksi osumaa ja päätöserässä kolme. Päävalmentaja Montgomery oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Minusta tämä oli paras kokonaissuoritus joukkueeltamme hetkeen. En tiedä onko rentous oikea sana, mutta minusta me pelasimme oman vaatimustasomme mukaan ja se tuotti tulosta.

Kolmesta muusta vierasjoukkueen maalista vastasivat Derek Forbort, A.J. Greer ja Brandon Carlo.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL