Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Tulikuuma Sebastian Aho! – suomalaistähdellä hurja maaliputki päällä NHL:ssä

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho kiertää Buffalo Sabresin Henri Jokiharjua.
AOP

NHL:ssä pelattiin viimeinen ottelukierros ennen NHL:n tähdistöotteluja. Buffalo Sabres isännöi viimeisessä ottelussaan tulikuumassa vireessä olevaa Carolina Hurricanesia, joka taistelee vielä NHL:n itäisen konferenssin voitosta. Sabres ja Hurricanes tarjosivat maalijuhlat ottelua seuranneelle yleisölle.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes jatkoi voittoputkensa NHL:ssä jo seitsemään otteluun. Hurricanes kaatoi vieraskaukalossa tyylipuhtaan esityksen jälkeen Buffalo Sabresin 5-1 -lukemin. Vierasjoukkue iski ison naulan kotijoukkueen arkkuun jo avauserässä tekemällä kolme maalia.

Hurricanesin ykkössentteri Sebastian Aho löi ottelulle alkutahdit niittaamalla maaliin kuudenteen perättäiseen otteluun. Aho ohitti lähietäisyydeltä Sabresin maalilla aloittaneen Ukko-Pekka Luukkosen, joka torjui ottelussa yhteensä 29 kertaa. Maali oli suomalaiselle kauden 23. täysosuma.

Vierasjoukkueen muut maalit ottelussa menivät Stefan Noesenin, Brent Burnsin, Derek Stepanin ja Jordan Martinookin nimiin. Jesperi Kotkaniemi syötti ottelussa kaksi maalia. 0+2 tehoihin ylsi myös puolustaja Jalen Chatfield. Noesen syötti maalinsa lisäksi Stepanin iskemän 4-1 -maalin. Antti Raanta torjui joukkueen maalilla voiton eteen yhteensä 29 kertaa. Raannalle voitto oli kauden 13. ja se on eniten kaikista Hurricanesin maalivahdeista.

Toisen perättäisen tappion kärsineen Sabresin ainokaisen ottelussa iski Alex Tuch avauserän lopulla. Maaliin Henri Jokiharju sai syöttöpisteen. Sabres on tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonassa neljäntenä. Matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan on yhdeksän pistettä, mutta kahdeksanteen sijaan konferenssissa yksi piste.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL