Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n vaatimaton suomalaistähti – ”se on hieno juttu, jos voin auttaa…”

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho iski 200. maalinsa NHL:ssä.
AOP

NHL:ssä pelattiin viimeinen ottelukierros ennen NHL:n tähdistöotteluja. Buffalo Sabres isännöi viimeisessä ottelussaan tulikuumassa vireessä olevaa Carolina Hurricanesia, joka taistelee vielä NHL:n itäisen konferenssin voitosta. Sabres ja Hurricanes tarjosivat maalijuhlat ottelua seuranneelle yleisölle.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes jatkoi voittoputkensa NHL:ssä jo seitsemään otteluun. Hurricanes kaatoi vieraskaukalossa tyylipuhtaan esityksen jälkeen Buffalo Sabresin 5-1 -lukemin. Vierasjoukkue iski ison naulan kotijoukkueen arkkuun jo avauserässä tekemällä kolme maalia.

Hurricanesin ykkössentteri Sebastian Aho löi ottelulle alkutahdit niittaamalla maaliin kuudenteen perättäiseen otteluun. Aho ohitti lähietäisyydeltä Sabresin maalilla aloittaneen Ukko-Pekka Luukkosen, joka torjui ottelussa yhteensä 29 kertaa. Maali oli suomalaiselle kauden 23. täysosuma.

– Se on hieno juttu, jos voin auttaa omilla maaleillani joukkuetta voittoon. Aina on tosi hieno tehdä maaleja NHL:ssä, mutta otan tämän voittoputken ennen maaliputkeani. Pelaan isoja minuutteja, joten on tärkeää saada henkilökohtaisella tasolla onnistumisia, kertasi maaliputkessa oleva Aho.

Maalissaan Aho sai kiekon takakulmalle, josta hyökkääjän oli helppo työ lapioida se Luukkosen taakse.

– Kiekko päätyi maalinkulmalle. Tälläkin kertaa maaliin tuli uskomaton syöttö Teuvo Teräväiseltä ja sain vain lyödä sen sisään. Yleensä näissä maaleissa ylivoimalla ja 5vs5 -pelissä ketjukaverit tekevät loistavat paikat. Sitä itse vain yrittää tehdä maalin jokaisella kerralla.

Vierasjoukkueen muut maalit ottelussa menivät Stefan Noesenin, Brent Burnsin, Derek Stepanin ja Jordan Martinookin nimiin. Jesperi Kotkaniemi syötti ottelussa kaksi maalia. 0+2 tehoihin ylsi myös puolustaja Jalen Chatfield. Noesen syötti maalinsa lisäksi Stepanin iskemän 4-1 -maalin. Antti Raanta torjui joukkueen maalilla voiton eteen yhteensä 29 kertaa. Raannalle voitto oli kauden 13. ja se on eniten kaikista Hurricanesin maalivahdeista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL