Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-joukkueen päävalmentaja tyytyväinen tuloksesta huolimatta – ”pelasimme tosi hyvin…”

Los Angeles Kingsin päävalmentaja Todd McLellan.
AOP

NHL:ssä hurjaan vireeseen äitynyt todellinen mestarisuosikki Carolina Hurricanes nousi hämmentävällä tavalla voittoon. Hurricanes kaatoi keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa kotiottelussaan NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuvan Los Angeles Kingsin. Ottelussa nähtiin Hurricanesilta melkoinen kiri, jota ei ihan jokaisella kierroksella näe.

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings kärsi yön NHL-kierroksella kirvelevän tappion. Kings taipui vieraissa Carolina Hurricanesille jatkoajalle venyneessä ottelussa 5-4 -lukemin. Hurricanesin voittomaali meni Sebastian Ahon nimiin, kun jatkoaikaa oli pelattu reilut neljä minuuttia. Aho ohitti tulisella laukauksella loistavasti jälleen Kingsin maalilla esiintyneen Phoenix Copleyn, joka torjui 25 laukausta.

Ottelu Hurricanesin vieraana oli Kingsille viimeinen kuuden ottelun vieraskiertueella. Tämän vieraskiertueen aikana joukkue nappasi kolme voittoa ja taipui kertaalleen jatkoajalla. Kaksi kertaa Kings jäi vaille pisteitä. Seuraava ottelu Kingsillä on luvassa helmikuun 11. päivä, kun joukkue kohtaa Pittsburgh Penguinsin.

Ottelussa vierasjoukkueella oli hyvä mahdollisuus saada kaksi pistettä matkaansa, sillä vahvan toisen erän ansiosta Kings johti ottelua ennen päätöserää 4-1 -lukemin. Vierailta Adrian Kempe iski kaksi maalia. Kapteeni Anze Kopitar iski tehot 1+2 ja Kevin Fiala vastasi kauden 18. maalistaan.

– Tiesimme, että saamme kolmannessa erässä Hurricanesilta kovan paineen ja uskoin, että voimme pärjätä sen kanssa. Oikeastaan en miellä, että olisimme pelanneet kovinkaan heikkoa erää. Kaksi ensimmäistä erää pelasimme tosi hyvin, kehui McLellan.

Kingsiltä kanadalainen tähtipuolustaja Drew Doughty syötti kaksi joukkueensa neljästä osumasta. Doughty oli tyytyväinen joukkueen ilmeeseen.

– Minusta pelasimme todella kovaa ja siten kuinka valmennus haluaa meidän esiintyvän. Syöttelimme hyvin ja tehtiin isoja maaleja. Toinen erä oli meiltä todella hyvä, mutta hommat luisui käsistä päätöserässä, kertasi Doughty.

NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista taisteleva Kings palaa runkosarjassa vielä kerran itään, kun helmikuun lopussa joukkue vierailee New Yorkin alueella. Muuten joukkueella on luvassa rutkasti kotipelejä ja lyhyen matkan vieraspelejä lännessä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL