Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

St. Louisin päävalmentaja oli pettynyt – ”emme hoitaneet hommiamme…”

St. Louis Bluesin Nikita Alexandrov osui Winnipeg Jetsiä vastaan.
AOP

NHL:ssä aloitellaan tällä viikolla tähdistöottelun tuomaa taukoa. Tiistain vastaisena yönä sarjassa pelattiin yksi ottelu, kun NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista taisteleva Winnipeg Jets isännöi St. Louis Bluesia. Bluesille kyseessä oli todella merkittävä ottelu, sillä joukkue olisi tarvinnut kipeästi pisteitä. Näin ei kuitenkaan käynyt, joten joukkueen tuska syveni merkittävästi.

Craig Beruben valmentama St. Louis Blues kärsi tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa NHL:n ainoassa ottelussa karmean tappion. Blues johti ottelua Winnipeg Jetsiä vastaan kolmannen erän alussa jo kahdella maalilla, mutta ei onnistunut pitämään johtoaan päätöserässä vaan taipui 4-2 -lukemin.

Bluesilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Jake Neighbours ja Nikita Alexandrov. Neighbours syötti Alexandrovin tekemän 2-0 -maalin päätöserän alussa.

Syöttöpisteen ottelussa keräsi myös maalivahti Jordan Binnington, joka teki esityön 1-0 -osumaan yhdessä puolustaja Torey Krugin kanssa. Binningtonille kertyi ottelussa yhteensä 35 torjuntaa.

– Emme hoitaneet hommiamme tarpeeksi hyvin kolmannessa erässä. Me saimme 2-0 -johdon, mikä pitäisi pystyä pitämään, mutta emme onnistuneet, kertasi Berube.

Tappion myötä Bluesilla on suoraan pudotuspelipaikkaan matkaa nyt yhdeksän pistettä, mutta joukkue on pelannut kolme peliä divisioonassa kolmatta sijaa pitävää Minnesota Wildia vähemmän. Jets on tällä hetkellä Keskisen divisioonan toisena pisteen Dallas Starsia perässä. Stars ja Jets ovat koko läntisen konferenssin kärkijoukkueet.

Jetsiltä maalinteosta vastasivat puolustaja Josh Morrissey ja Mark Scheifele. Kumpikin onnistui ottelussa kahdesti maalinteossa. Connor Hellebuyck torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 24 kertaa voiton eteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL