Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tavoitelluin pelaaja liikahti! – osoite todella yllättävä

Vancouver Canucksin kapteeni Bo Horvat hylkäsi sopimustarjouksen.
AOP

NHL:ssä on tapahtunut ensimmäinen merkittävä pelaajakauppa talvella. Pelaajakauppa tapahtui Vancouver Canucksin ja New York Islandersin välillä, kun Islanders päätti hankkia kanadalaissentteri Bo Horvatin riveihinsä. Horvat on pyörinyt erilaisissa kauppahuhuissa läpi kauden ja kauppa käytännössä varmistui, kun Canucks teki kaksi merkittävää jatkosopimusta.

NHL:ssä on nähty todella mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun New York Islanders hankki Bo Horvatin riveihinsä Vancouver Canucksista. Islandersin GM Lou Lamoriello maksoi Canucksille Horvatista laitahyökkääjä Anthony Beauvillierin, suomalaislupaus Aatu Rädyn ja ykköskierroksen varausvuoron, joka on kärkivuoron osalta suojattu.

Suojaus kattaa sen, että mikäli Islanders ei pääse pudotuspeleihin ja ykkösvaraus on vuoroilla 1-12, niin Canucksiin menee automaattisesti kesän 2024 ykköskierroksen varausvuoro Islandersista. Sen Lisäksi Canucks söi Horvatin palkasta 25 prosenttia, joten Islandersissa Horvatin palkka on 4,125 miljoonaa dollaria.

27-vuotiaan Horvatin sopimus loppuu tähän kauteen. Kesän 2013 ykköskierroksen varaus on pelannut NHL-uransa aikana yhteensä 621 ottelua ja iskenyt näissä 420 tehopistettä. Maaleja on syntynyt toistaiseksi 201 kappaletta. Maaleista 62 on syntynyt toki tämän ja viime kauden aikana. Tällä kaudella Horvat on iskenyt 49 otteluun 54 tehopistettä.

Beauvillier on Islandersin ykköskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. 25-vuotias 180 senttiä pitkä laitahyökkääjä on urallaan pelannut 457 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 209 tehopistettä. Maaleja on kasassa 102. Tällä kaudella pisteitä on syntynyt 20 kappaletta 49 otteluun.

Oulusta kotoisin oleva Räty on Islandersin kakkoskierroksen varaus kesän 2021 NHL:n varaustilaisuudesta. 188 senttiä pitkä keskushyökkääjä on vasta 20-vuotias ja pelaa tällä hetkellä tulokassopimuksella. Tulokassopimusta on voimassa vielä kaksi seuraavaa kautta. Rädylle on tällä kaudella kertynyt 12 ottelua NHL:ssä ja näissä on syntynyt kaksi maalia. AHL:ssä tällä kaudella Räty on pelannut 27 ottelua ja on näissä iskenyt 15 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL