Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Winnipegin tähtihyökkääjä kehui huippuvireeseen noussutta pelikaveria – ”hän on uskomaton!”

Winnipeg Jetsin ykköskenttä Mark Scheifelen johdolla.
AOP

NHL:ssä aloitellaan tällä viikolla tähdistöottelun tuomaa taukoa. Tiistain vastaisena yönä sarjassa pelattiin yksi ottelu, kun NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista taisteleva Winnipeg Jets isännöi St. Louis Bluesia. Bluesille kyseessä oli todella merkittävä ottelu, sillä joukkue olisi tarvinnut kipeästi pisteitä. Näin ei kuitenkaan käynyt, joten joukkueen tuska syveni merkittävästi.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets nousi kotiyleisönsä edessä komeaan voittoon St. Louis Bluesista. Jets käänsi ottelun kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasoihin ja lopulta selvään 4-2 -voittoon.

Jetsiltä maalinteosta vastasivat puolustaja Josh Morrissey ja Mark Scheifele. Kumpikin onnistui ottelussa kahdesti maalinteossa. Connor Hellebuyck torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 24 kertaa voiton eteen.

– Morrissey pelasi todella fantastisesti tänään, kuten hän aina pelaa. Hän on uskomaton ja nyt hän sai palkinnon siitä. Pari isoa maalia häneltä ja hän johti meidät voittoon, kehui Scheifele.

Morrissey on iskenyt tällä kaudella 52 otteluun kymmenen maalia ja yhteensä 53 tehopistettä.

Bluesilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Jake Neighbours ja Nikita Alexandrov. Syöttöpisteen ottelussa keräsi myös maalivahti Jordan Binnington, joka teki esityön 1-0 -osumaan yhdessä puolustaja Torey Krugin kanssa. Binningtonille kertyi ottelussa yhteensä 35 torjuntaa.

Tappion myötä Bluesilla on suoraan pudotuspelipaikkaan matkaa nyt yhdeksän pistettä, mutta joukkue on pelannut kolme peliä divisioonassa kolmatta sijaa pitävää Minnesota Wildia vähemmän. Jets on tällä hetkellä Keskisen divisioonan toisena pisteen Dallas Starsia perässä. Stars ja Jets ovat koko läntisen konferenssin kärkijoukkueet.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL