Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Jättikauppa tiputti NHL-supertähden siirtoarvoa – ”paskamainen juttu…”

Chicago Blackhawksin Patrick Kane tullaan kauppaamaan lähiaikoina.
AOP

NHL:ssä nähtiin tiistaina melkoinen pelaajakauppa, kun Vancouver Canucks kauppasi kanadalaissentterinsä New York Islandersin riveihin. Kyseinen pelaajakauppa oli odotetuin koko NHL:ssä tällä kaudella ja koska se tapahtui odotettua aiemmin, niin se tulee vaikuttamaan muihin pelaajakauppoihin merkittävästi. Tämän asian kanssa tuskailee seuraavien viikkojen aikana Chicago Blackhawks.

NHL:n heikoimmaksi joukkueeksi tällä kaudella ajautunut kestomenestyjä Chicago Blackhawks joutui ikävään ongelmaan. Joukkueen tähtihyökkääjä Patrick Kane on yksi pelaajista, joiden kauppaa NHL:ssä odotetaan kuin kuuta nousevaa. Nyt tilanne kääntyi Kanen kohdalla kuitenkin heikoksi, sillä Vancouver Canucksin tehtyä pelaajakauppaa Bo Horvatista, hinta Kanen palveluksistakin tuli alas. Tämä on Blackhawksin kannalta paskamainen juttu.

Kanen taitoja ei kiistä kukaan. Se on täysin selvää. Yhdysvaltalaishyökkääjä on tehnyt urallaan yli 1200 pistettä NHL:ssä ja ollut parhaimmillaan yksi maailman parhaista pelaajista yhdessä muuan Sidney Crosbyn tai Alexander Ovechkinin kanssa.

Nyt Kanen suurin ongelma on se, että hyökkääjän palkkakattoon laskettava palkka on 10,5 miljoonaa dollaria. Palkkaa voidaan Blackhawksin kautta syödä 50 prosenttia ja Kanen jäljelle jäävää palkkaa voidaan vielä kierrättää kolmannessa seurassa. Harvalla joukkueella on mahdollisuutta ottaa Kanea vain 5,25 miljoonan dollarin palkalla riveihinsä. Varsinaista rahapalkkaa ei hyökkääjälle tarvitse maksaa enää kuin reilu miljoona dollaria.

Blackhawksin GM Kyle Davidson haluaa varmasti maksimaalisen palautuksen Kanesta, mutta Horvatin kaupan alhaisen hinnan myötä se maksimaalinen tulee olemaan suhteellisen pieni. Selvää on se, että ykköskierroksen varausvuoro on Blackhawksille maksettava pelaajakaupassa, mutta muiden osien saaminen on vaikeaa.

Huhut ovat antaneet ilmi, että Alexis Lafreniere tai Kaapo Kakko olisi ollut Blackhawksin kiikarissa, mikäli New York Rangers olisi hyökkääjää haluamassa riveihinsä, mutta Canucksin kauppa pelasti Rangersin. Tällä hetkellä kumpaakaan huippulupausta ei tarvitse maksaa Blackhawksille vaihdossa vanhemmasta pelaajasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL