Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Juuso Ikonen tekee paluun Liiga-kentille pitkän loukkaantumisen jälkeen

Juuso Ikonen hyökkääjä Tappara
AOP

Liigan Tappara on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Juuso Ikosen kanssa. Hyökkääjä pelasi lokakuussa Tapparassa kahden viikon mittaisella sopimuksella.

28-vuotias Juuso Ikonen pelasi lokakuussa Tapparassa kaksi Liiga-ottelua ja yhden CHL-ottelun saalistaen näissä yhden syöttöpisteen. Kyseiset ottelut ovat hyökkääjän ainoat tämän kauden osalta. Viime kaudella Ikonen pelasi HPK:ssa 55 runkosarjaottelua ja kaksi pudotuspeliottelua tehopistein 7+8=15.

Ikonen on pelannut Liigassa kahdeksan kauden aikana yhteensä 347 ottelua tehopistein 62+108=170. Ulkomailta hyökkääjä omistaa 137 SHL-ottelun ja 54 AHL-ottelun kokemuksen. Suomessa mies on pelannut Bluesissa, JYPissä, Kärpissä, HPK:ssa ja Tapparassa.

Lokakuussa 2022 Ikonen pelasi Tapparassa kahden viikon mittaisella määräaikaisella sopimuksella, mutta pelit päättyivät ennen aikaisesti loukkaantumisen vuoksi. Ikonen tuo suurien peliruuhkien alla laajuutta Tapparan hyökkäykseen.

– Ikonen osoitti syksyllä sopeutuvansa erinomaisesti joukkueeseen, joten loppukauden sopimuksen tekeminen oli helppo ratkaisu kaikille osapuolille, Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa kommentoi seuran tiedotteessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga