Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan Jukurit jatkoi sopimustaan seuralegendansa kanssa

Jesper Piitulainen hyökkääjä Jukurit
AOP

Liigan Jukurit on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Jesper Piitulaisen kanssa. Hyökkääjä pysyy uuden jatkosopimuksen myötä Mikkelissä kevääseen 2025 saakka.

31-vuotiaalle Jesper Piitulaiselle kuluva kausi on jo seitsemäs peräkkäinen Jukureissa. Ensimmäisen kerran hyökkääjä edusti mikkeliläisseuraa Mestiksessä kaudella 2011-12. Liigassa Piitulainen on edustanut Jukureita koko seuran Liiga-taipaleen ajan kausilla 2016-23.

Tällä kaudella hyökkääjä on pelannut Jukureissa 45 ottelua tehopistein 9+8=17. Piitulainen on pelannut Liigassa 11 kauden aikana yhteensä 538 runkosarjaottelussa tehopistein 92+127=219.

Piitulainen on eniten liigaotteluita (343) Jukureissa pelannut pelaaja ja tehnyt myös eniten tehopisteitä seuran Liiga-taipaleella (144). Kaikkiaan hyökkääjä on pelannut jukuripaidassa urallaan 395 ottelua, joilla hän sijoittuu kyseisen tilaston neljännelle sijalle edellään vain Tuomo Jormakka, Ilkka Kallioinen sekä listan kärjessä 419 ottelullaan oleva Lasse Kanerva.

Jukurien kehityspäällikön Mikko Hakkarainen myöntää seuran tiedotteessa, että Piitulaisen jatkosopimus on iso asia koko organisaatiolle:

– Jesperillä on suuri Jukurit-sydän, ja hän antaa aina kaikkensa logolle. Hän on hieno esimerkki siitä, kun tekee töitä joukkueen eteen, saa myös itselle onnistumisia pisteiden muodossa.

– Olen kulkenut Jukureissa pitkän matkan ja tielle on mahtunut kaikenlaisia tapahtumia. Organisaatio on kuitenkin ottanut viimeisten kausien aikana suuria kehitysaskeleita. Tällä hetkellä täällä näkyy iso halu kehittyä niin pelaajien kuin koko organisaation puolella. On ilo olla mukana jatkamassa tätä kehitystarinaa, Piitulainen kertoo omista tuntemuksistaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga