Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan SaiPa jatkaa karua tyhjennysmyyntiään

Aaron Irving puolustaja HC Davos
AOP

Liigan SaiPa ja kanadalaispuolustaja Aaron Irving ovat purkaneet kuluvaa kautta koskeneen pelaajasopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Liiga-SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kertoi seuran tiedotteessa kanadalaispuolustaja Aaron Irvingin siirtyvän Sveitsin National Leaguen HC Davosiin.

– Sopimuksen purun taustalla on ennen kaikkea taloudellisen tilanteen turvaaminen. Saamamme korvaus Davosilta on tähän hetkeen niin merkittävä, että tähän ratkaisuun päädyttiin. Aaron on kuulunut kuluvalla kaudella ehdottomasti kärkipelaajiemme joukkoon ja kiitämme häntä lämpimästi ajastaan SaiPassa.

Irving on kuluvalla kaudella toiminut joukkueen varakapteenina ja pelannut SaiPassa 42 Liigan runkosarjaottelua tehoin 5+18=23.

Irving kiittää SaiPaa ja kannattajia tiedotteessa.

– Haluan lämpimästi kiittää SaiPaa ja joukkuetta kuluneesta kaudesta. Kiitos myös kaikille kannattajille, kun olette pysyneet SaiPan tukena haastavasta tilanteesta riippumatta.

Davos kertoi myöhemmin tiedotteessaan, että seura hankki Irvingin paikkaamaan Magnus Nygrenin ja Sven Jungin loukkaantumisia.

Irving on ehtinyt kiertää useassa osoitteessa ammattilaisuransa aikana. Hän on pelannut Pohjois-Amerikassa ECHL:ssä ja AHL:ssä sekä Euroopassa Norjan, Ruotsin, Tšekin ja Suomen pääsarjoissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga