Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Tehokas 15 minuuttia riitti! – Ilves kuritti Liiga-jumboa

Ilveksen Aku Räty juhli maalia.
AOP

Liigassa pelattiin keskiviikkona kolmen ottelun kierros, jossa kahdella paikkakunnalla juhlittiin kotivoittoja. Toinen kotivoiton ottaneista joukkueista oli Tampereen Ilves, joka murskasi kotiyleisönsä edessä Liigan viimeisellä sijalla olevan Lappeenrannan SaiPan. Ilves valmisteli pelin hyvin nopeaan tahtiin eikä toisessa ja kolmannessa erässä enää hirveästi maaleja nähty.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves jatkoi vahvoja otteitaan Liiga-kaukaloissa. Ilves otti jo toisen voiton putkeen nollapelillä, kun joukkue kaatoi Tampereen Nokia Areenassa Ville Hämäläisen valmentaman Lappeenrannan SaiPan 5-0 -lukemin. Edellisessä ottelussa lauantaina Ilves oli KooKoon vieraana parempi 4-0 -lukemin. Tätä ennen joukkue jäi tylysti nollille kotipelissään KalPaa vastaan.

Ilveksen ykköstähdet ottelussa olivat tehot 2+1 tehnyt Aku Räty ja tehoilla 1+3 viilettänyt tähtipuolustaja Jyrki Jokipakka. Jokipakan ja Rädyn lisäksi maaleista kotijoukkueen puolelta vastasivat kolmoskentän Jani Nyman ja Tommi Tikka. Marek Langhamer oli Ilveksen maalilla itse varmuus torjumalla 20 kertaa nollapelin eteen.

Vieraiden maalilla Niclas Westerholm vaihdettiin ottelun avauserässä reilun 15 minuutin pelin jälkeen Jere Huhtamaahan. Westerholm oli päästänyt tässä vaiheessa jo neljä maalia taakseen.

Tappio oli sarjassa viimeisenä olevalle SaiPalle jo viides perättäinen. Edellisen kerran joukkue on saanut täydet kolme pistettä joulukuun 16. päivä, kun KalPa kaatui vieraissa 3-2 -lukemin. Tämän jälkeen SaiPa on voittanut kolme ottelua, mutta kaikki voitot ovat tulleet varsinaisen peliajan jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga