Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan Jukurit kiinnitti kaksi merkittävää tulevaisuudenpalastaan ensi kaudeksi

Daniel Mäkiaho hyökkääjä Jukurit
AOP

Liigan Jukurit käyttää hyökkääjä Daniel Mäkiahon ja puolustaja Hannes Häkkilän sopimusten optiot ensi kaudesta, ja sen myötä kaksikko jatkaa mikkeliläisten riveissä myös kaudella 2023-2024.

Hyökkääjä Daniel Mäkiaho saapui Jukureihin täksi kaudeksi HPK:sta, jota GrIFK:n kasvatti edusti kaksi edellistä kautta. Kuluva kausi on Espoon juniorikiekkopolun läpikäyneelle 21-vuotiaalla Mäkiaholle ensimmäinen kokonainen Liigassa ja hyökkääjä on tehnyt 34 pelaamassa ottelussa tehot 6+5.

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kehuu Mäkiahon luontaisia pelivaistoja, jotka muodostavat hyvät aihiot kehittymiselle.

– Daniel on osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta ja maaleja. Tietynlainen rutiinin puute pääsarjatasolla näkyy vielä epätasaisuutena kentällä, mutta se tulee helpottumaan kokemuksen myötä.

Puolustaja Hannes Häkkilä pelaa Jukureissa puolestaan toista kauttaan. Miesten sarjan debyyttinsä Suomi-sarjassa 16-vuotiaana tehnyt Kalajoen JHT:n kasvatti saapui Mikkeliin Kärppien U20-joukkueen kautta.

20-vuotias puolustaja on pelannut kuluvan kauden aikana Jukurien Liiga-joukkueen lisäksi U20-joukkueessa sekä Mestiksessä Ketterän riveissä. 16 Liiga-ottelussa Häkkilä on tehnyt kauden aikana kaksi ylivoimamaalia sekä napannut neljä syöttöpistettä.

– Hannes hankittiin Mikkeliin kehittymään, koska hänessä nähtiin isoa potentiaalia. Se on näkynyt alusta saakka, sillä Hannes on kiekollisesti erittäin lahjakas ja omaa erinomainen kyvyn lukea peliä: hän tietää mitä tehdä ennen kuin kiekko on lavassa. Suurimmat kehityksen kohteet ovat edelleen fysiikassa, jossa on kuitenkin jo nyt otettu isoja askeleita eteenpäin, Hakkarainen kehuu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga