Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Expressen: SHL:n Timrå on valmis hankkimaan Liiga-flopin

Olli Palola hyökkääjä HIFK
AOP

Ruotsalaislehti Expressen kertoi tietoihinsa pohjautuen keskiviikkona, että hyökkääjä Olli Palola olisi siirtymässä SHL-seura Timråhon.

Hyökkääjä Olli Palola on kuulunut uransa ajan kovien maalintekijöiden kastiin Suomi-kiekossa. Mies on takonut tehoja ja etenkin maaleja niin Liigassa, Mestiksessä, KHL:ssä kuin SHL:ssäkin.

Tämä kausi HIFK:n paidassa Liigassa on kuitenkin ollut huikea floppi ja 26 Liiga- ja Spengler Cupin -ottelussa on syntynyt ainoastaan tehot 3+3. Sekä vastuu että peliaika ovat kutistuneet kauden edetessä, eivätkä kummatkaan osapuolet ole varmasti tyytyväisiä tilanteeseen.

Liiga-kausi etenee kohti huipennustaan ja HIFK:n kamppaillessa jopa suorasta pudotuspelipaikasta, on Palola jäämässä soittelemaan viulua vilttiketjussa.

Ruotsalaislehti Expressen kirjoitti keskiviikkona, että SHL-seura Timrå olisi kiinnostunut hankkimaan Palolan vielä kesken kauden. Palola on iskenyt aiemmilla kahdella SHL-kaudellaan mainiota tehoja ja Timrån urheilujohtaja Kimmo Kapanen odottaakin varmasti hyökkääjästä apua.

Timrå on tällä hetkellä kuudentena SHL:ssä. Kärki on karannut jo liian kauas 22 pisteen päähän ja pudotuspelien kotietuunkin on jo kymmenen pistettä. Takana vaanivat kanssakilpailijat ovat kuitenkin aivan kannassa kiinni, vain 0-4 pisteen perässä, eikä kokonaan pudotuspelien ulkopuolellekaan ole matkaa kuin kahdeksan pistettä.

Expressenin mukaan Kapanen on parhaillaan Helsingissä neuvottelemassa siirrosta ja asia voi ratketa jo lähipäivinä.

Lähde: Expressen

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga