Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt tuli kova sakko! – NHL:n suomalaistähti saa kirjaimellisesti maksaa teostaan

Arizona Coyotesin Juuso Välimäki.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella mielenkiintoinen tilanne tiistain ja keskiviikon välisen yön ottelussa. Arizona Coyotes isännöi Tempessä kotiareenallaan Anaheim Ducksia ja kärsi ottelussa tappion. Ottelun toisessa erässä kotijoukkueen suomalaistähti passitettiin suihkuun huitomisesta. NHL:n kurinpito on rankaissut suomalaista vielä jälkikäteen.

Arizona Coyotes pelasi edellisessä ottelussaan kotiyleisönsä edessä Anaheim Ducksia vastaan. Ducks oli kahden heikon NHL:n läntisen konferenssin joukkueen välisessä taistelussa parempi 5-2 -lukemin. Ducksilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Frank Vatrano, Troy Terry, Adam Henrique ja kahdesti puolustaja Cam Fowler. Kotijoukkueelta maalit menivät Barrett Haytonin ja Nick Schmaltzin nimiin.

Ottelun toisen erän alussa Coyotesin kanssa vastikään jatkosopimuksen tehnyt Juuso Välimäki sai viiden minuutin rangaistuksen ja hänet ajettiin ulos ottelusta. Välimäki huitoi Ducksin syvyyshyökkääjä Max Jonesia. NHL:n kurinpito on tuominnut Välimäelle reilut 4000 dollarin sakon, mikä on suurin mahdollinen sakko, joka voitiin suomalaiselle antaa työehtosopimuksen mukaan.

Välimäki on tällä kaudella pelannut 44 ottelua Coyotesin paidassa. Näissä on syntynyt kaksi maalia ja yhteensä 12 tehopistettä. Suomalainen on joukkueen neljänneksi tehokkain puolustaja heti Shayne Gostisbeheren, J.J. Moserin ja Jakob Chychrunin jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL