Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n suomalaistähdelle merkittävä jatkosopimus – ”olemme todella iloisia”

Arizona Coyotesin Juuso Välimäki teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä pitkään pelipaikasta taistellut suomalaispuolustaja Juuso Välimäki on löytänyt uuden kodin Arizonan osavaltiosta. Uransa alkuvuodet Kanadassa pelannut suomalaislupaus on tällä kaudella lyönyt läpi paremmin NHL:n. Vahva kausi Coyotesissa palkittiin sopimuksella.

NHL:n heikoimpiin organisaatioihin tälläkin kaudella kuulunut Arizona Coyotes on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Coyotes on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen suomalaispuolustaja Juuso Välimäen kanssa.

– Olemme todella iloisia, että saimme Välimäen vuoden mittaisen jatkosopimukseen. Hän on isokokoinen kahden suunnan puolustaja, joka on vahva ja loistava lisä meidän puolustukseen, kommentoi GM Bill Armstrong jatkosopimusta.

Vasemmalta laukova Välimäki on Calgary Flamesin ykköskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Puolustajan ura ei ikinä saanut tuulta alleen Flamesissa, joten tällä kaudella Flames lähetti puolustajan AHL:n. Välimäki joutui NHL:n siirtolistalle eli ”waivers-listalle”, josta Coyotes poimi suomalaisen ilmaiseksi riveihinsä.

Välimäen jatkosopimuksen arvo on miljoona dollaria. Sopimuksen päättyessä Välimäki on edelleen rajoitettu vapaa agentti, joten Coyotes säilyttää oikeutensa pelaajaan ja pystyy esimerkiksi kauppaamaan pelaajan eteenpäin mikäli kokee tämän parhaaksi ratkaisuksi.

Urallaan Välimäki on pelannut NHL:ssä 125 ottelua ja iskenyt yhteensä viisi maalia sekä 28 tehopistettä. Tällä kaudella Coyotesin riveissä 43 otteluun on syntynyt tehot 2+10. Välimäki on rikkonut jo yhden kauden piste-ennätyksensä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL