Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kultti GM valmiina tekemään kauppoja! – ”Kaksi tähtipelaajaa kiikarissa…”

New York Islanders juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä 2020-luvun taitteessa kovaksi joukkueeksi noussut New York Islanders taistelee tiukasti tälläkin kaudella pudotuspeleistä. Joukkueessa tapahtui kesällä merkittävä muutos, kun pitkänlinjan huippuvalmentaja Barry Trotz erotettiin tehtävistään ja päävalmentajan paikan otti Trotzin apuvalmentajana toimiva Lane Lambert. Toissa kaudella joukkue oli vielä NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa, mutta viime kaudella joukkue jäi pudotuspelien ulkopuolelle. Tällä kaudella vastaavaa vahinkoa ei saisi käydä.

Lane Lambertin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt New York Islanders on mielenkiintoisessa tilanteessa. Islanders taistelee yhtenä kuudesta joukkueesta NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonan kolmesta suorasta pudotuspelipaikasta. Islanders on tällä hetkellä divisioonassa kuudentena, eli ensimmäisellä paikalla josta ei varmasti pudotuspelit kutsu.

Islandersilla on tällä hetkellä Metropolien divisioonan kolmanteen sijaan matkaa yhteensä kahdeksan pistettä. Paikkaa pitää hallussaan New York Rangers, joka on löytänyt ailahtelevan alkukauden jälkeen peliinsä jälleen ryhtiä. Islandersilla  on kasassa tällä hetkellä 51 pistettä ja 23 voittoa. Suoraan pudotuspelipaikkaan vaadittaneen yli sadan pisteen runkosarja, eli loppukauden peleistä joukkueen tulisi voittaa ainakin 25. Islandersilla on jäljellä vielä 33 ottelua, joten tiukkaa tulee olemaan.

Kaksi tähtipelaajaa kiikarissa

Islandersin pitkäaikainen GM Lou Lamoriello kertoi The Fourth Periodin haastattelussa, että hän on valmis tekemään kauppoja, mikäli niitä on tarjolla.

– En todellakaan ole menettänyt uskoani tähän joukkueeseen. Uskon, että voisimme tehdä itsestämme vahvempia oli se sitten eilen, tänään tai huomenna. Nyt on asiat pitkälti kiinni siitä paljonko on pelaajan hinta ja miten se vaikuttaa kokonaiskuvaan, kertoi Lamoriello.

Islandersia on parin viime kauden ajan pidetty jo yhtenä vahvana joukkueena, joka olisi kiinnostunut St. Louis Bluesin tähtilaitahyökkääjä Vladimir Tarasenkosta. Tarasenkon sopimus päättyy tähän kauteen ja venäläisen palkka on 7,5 miljoonaa dollaria kaudesta.

Islandersilla on tällä hetkellä palkkakatossa tilaa reilut 1,5 miljoonaa dollaria, mutta siirtojen takarajalla tilaa on noin kuutisen miljoonaa dollaria, joten Tarasenko olisi hankittavissa. Toinen nimi joka esiintyy huhuissa on rajoittamattomana vapaana pelaajana oleva San Jose Sharksin Timo Meier. Meierin hinta pelaajakaupassa olisi varmasti Tarasenkoa suurempi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL