Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Suomi-kiekon legenda SaPKo tekee paluuta parrasvaloihin – Edessä vielä haasteita

SaPKo Suomi-sarja
AOP

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti keskiviikkona, että viime vuoden kesäkuussa konkurssiin ajautuneen savonlinnalaisen Mestis-seura SaPKon edustuskiekkoilun jatkaja on hakenut paikkaa Suomi-sarjassa kaudelle 2023-24.

Suomen Jääkiekkoliiton hallitus päätti kokouksessaan 24.1.2023, että sarjapaikka voidaan myöntää legendaarisen SaPKon edustustoiminnan jatkajalle, jos se täyttää Jääkiekkoliiton asettamat edellytykset.

Edellytyksiä on yhteensä kolme.

– Hakijana tulee olla rekisteröity yhtiö tai yhdistys, joka on hyväksytty Jääkiekkoliiton jäseneksi.

– Sarjapaikkaa hakevan rekisteröidyn yhtiön omistajat tai rekisteröidyn yhdistyksen jäsenet on nimetty.

Lisäksi asetettujen ehtojen mukaan hakija sitoutuu Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen mukaisesti vastaamaan konkurssipesältä jääneistä velvoitteista lisenssihaun päättymiseen mennessä. Isoin osa edeltäjän rästeistä koostuu SaPKon palkkarästeistä sen viimeiseksi jääneelle valmennustiimille.

SaPKo kuuluu Suomi-kiekon legendaarisiin nimiin. Se perustettiin vuonna 1929 ja se on pelannut korkeimmillaan SM-sarjassa 1960-luvulla. Sen jälkeen se on kiekkoillut Suomensarjassa, I divisioonassa, II divisioonassa, Mestiksessä sekä Suomi-sarjassa ja käväissyt jopa kertaalleen Liiga-karsinnoissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis