Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan KooKoo sanoi hyvästit varakapteenilleen: ”Yritimme ratkaista asiaa toisella tavalla”

Stefan Warg puolustaja HC Sparta Praha
AOP

Liiga-seura KooKoo tiedotti sunnuntaina, että sen ja puolustaja Stefan Wargin tiet erkanevat, eikä Wargia nähdä enää loppukaudella oranssimustien riveissä.

Liiga-joukkue KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi seuran tiedotteessa, että ruotsalaispuolustaja Stefan Warg pyysi itse siirtoa pois Kouvolasta.

– Aloite sopimuksen purkuun tuli pelaajalta. Tämän jälkeen kävimme useita keskusteluja pelaajan ja valmennuksen kanssa ja yritimme ratkaista asiaa toisella tavalla.

KooKoon kapteenistoon kuulunut 32-vuotias Warg ehti pelata kouvolalaisryhmän riveissä kuluvalla kaudella 32 ottelua tehoin 1+5=6.

– Warg oli tyytymätön sekä suorituksiinsa, että suunniteltua pienemmäksi jääneeseen rooliinsa, joten vaihtoehdoksi jäi enää sopimuksen purkaminen ja mahdollistaa hänelle siirtyminen toisaalle.

Myöhemmin sunnuntaina ruotsalaismedia Expressen tiesi kertoa lähteisiinsä vedoten, että Wargin uusi seura olisi Tšekin Tipsport Extraligassa pelaava HC Sparta Praha. Joukkue majailee parhaillaan sarjassa kolmantena.

Tšekissä siirtoraja umpeutuu 31.1., joten Spartalla alkoi olla jo kiire vahvistusten hankkimisessa. Seuralla on pudotuspelipaikka jo hyvin hallussa, mutta uhkaajat edessä ja takana ovat vielä iskuetäisyydellä.

Warg on pelannut pitkän ammattilaisuran. Örebro IS:n kasvatti on pelannut kotimaassaan sekä Allsvenskania että SHL:ää. Pohjois-Amerikassa hän pelasi juniorina kaksi kautta WHL:ää ja myöhemmin aikuisena yhden kauden AHL:ää ja ECHL:ää. Liiga-visiitti oli ensimmäinen ulkomaankomennus Euroopassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga