Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan KalPa löysi helpotuksen maalivahtiongelmaansa: ”Olemme todella tyytyväisiä”

Robin Rahm maalivahti KalPa
AOP

Liigassa pelaava KalPa on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen maalivahti Robin Rahmin kanssa.

36-vuotias maalivahti Robin Rahm siirtyy KalPaan slovakialaisesta HC 05 Banská Bystrican joukkueesta. Rahm on pelannut Slovakian Tipos Extraligassa kaudesta 2020-21 lähtien, joista kaksi ensimmäistä kautta kului HKm Zvolenissa. Kaudella 2020-21 Rahm julhli Zvolenissa Slovakian mestaruutta ja hänet valittiin sarjan tähdistökentällisen maalivahdiksi.

Ruotsalaisen Sunne IK:n kasvatti on pelannut myös Ruotsin Liigassa Färjestad BK:n ja Brynäs IF:n riveissä. Ruotsin ja Slovakian pääsarjojen lisäksi kokenut torjuja on napsinut kiekkoja kiinni Tanskassa, Itävallassa ja Puolassa. Tällä kaudella kiekko tarttui 20 ottelussa 89,3 % tarkkuudella.

– Olen erittäin onnellinen ja odotan innolla, että pääsen olemaan osa KalPaa nyt. Olen innoissani, että pääsen auttamaan joukkuetta ja uskon, että minulla on annettavaa myös joukkueen nuorille maalivahdeille. Haluan antaa joukkueelle kaikkeni, että saamme upean kauden päätöksen, Rahm hehkuttaa.

KalPa on hakenut maalivahtia aktiivisesti Matěj Machovskýn jätettyä joukkueen tammikuun puolivälissä. KalPan urheilujohtaja Anssi Laine onkin helpottunut maalivahtiasian ratkettua onnellisesti.

– Machovskýn lähtö aiheutti meille tilanteen, jossa jouduimme etsimään maalivahtia. Halusimme huippukautta pelaavalle Juha Jatkolalle kokeneen kaverin rinnalle. Tilanne maalivahtimarkkinoilla on ollut haastava, joten olemme todella tyytyväisiä, että saimme Robinin kaltaisen kokeneen ja luotettavan veskarin meille, Laine iloitsee.

Rahm lentää Kuopioon tiistaina ja liittyy välittömästi joukkueen vahvuuteen.

– Hän on hyvin motivoitunut tänne tulostaan. Uskomme, että hän on oikeanlainen maalivahti auttamaan meitä saavuttamaan hienoja asioita tällä kaudella. Robin on pelannut myös monissa sarjoissa ja kokenut paljon.

– Tiedämme, että hänellä on 13 vuotta sitten tapahtunut doping-rikkomus, jonka hän on myöntänyt ja rangaistuksensa kärsinyt. Robin on tehnyt vahvan ja puhtaan paluun huipulle sen jälkeen, urheilujohtaja Laine kertoo.

Samalla joukkue tiedotti, että KalPan puolustuksessa lainasopimuksella pelanneen Jaakko Niskalan laina on päätetty. Kärpistä lainalla ollut 23-vuotias puolustaja pelasi KalPa-paidassa yhteensä neljässä ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga