Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Voi voi – Jokerien paluuprojektille surkuhupaisa loppu

Jokerit keskiympyrä.
AOP

Suomen Jääkiekkoliiton liittohallituksen asialistalla tiistaina 24. tammikuuta ollutta Team Jokerit Oy:n sarjapaikkahakemusta Mestikseen ei seuran pyynnöstä käsitelty.

Suomen Jääkiekkoliiton liittohallituksen puheenjohtaja Harri Nummela toteaa Jääkiekkoliiton tiedotteessa aloitteen käsittelyn perumisesta tulleen Jokereilta.

– Saimme eilen Team Jokereilta pyynnön olla käsittelemättä heidän jättämäänsä hakemusta. Tämä Jokereiden pyyntö perustui heidän arvioonsa sarjapaikkahakemukseen vaadittavista tiedoista ja taustaselvityksistä, Nummela taustoittaa.

Sarjapaikkoja myönnettäessä tilannetta tarkastellaan suhteessa lisenssiehtoihin, jolloin keskeisessä roolissa ovat hakijan omistajuus, rahoitus ja toiminnan järjestelyt kuten peli- ja harjoittelupaikka. Näiden asioiden pitää olla varsin pitkällä jo sarjapaikkoja myönnettäessä.

Lisenssihakemusten määräaika kaudelle 2023-24 on 31. maaliskuuta. Tätä ennen lisenssiä hakevalla taholla on oltava liittohallituksen myöntämä sarjapaikka.

Jokerit vetäytyi Venäjän KHL-sarjasta Venäjän aloitettua hyökkäyssodan Ukrainassa helmikuussa. Joukkue haki ensin paikkaa Liigasta, mutta Liiga löi oven Jokerien nenän edestä kiinni vedoten muun muassa omistuspohjan epäselvyyksiin.

Jokerien taustalla on sen jälkeenkin riittänyt kohinaa, kun ensin Teemu Selänteen vetämä paluuprojekti Naurava Narri Oy sai pakit Helsingin Jokerit Ry:ltä, joka omistaa Jokerien oikeudet. Sen jälkeen astui esiin Team Jokerit, jonka pääomistajaksi paljastui entisen pääomistajan Harry Harkimon poika Joel Harkimo. Harkimoidenkaan projekti ei lopulta edennyt maaliin saakka.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis