Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmaiseva menetys! – NHL:n mestarisuosikin tähtipelaaja sivuun kokoonpanosta

Colorado Avalanchen Cale Makar.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on ollut viime aikoina todella kovassa lennossa. Joukkue on tällä hetkellä hurjassa voittoputkessa ja kohtaa seuraavassa ottelussaan keskellä kriisiä rypevän Vancouver Canucksin. Otteluun Avalanche joutuu lähtemään kuitenkin pahasti vajaamiehisenä, sillä joukkueen yksi tärkeimmistä pelaajista joutuu kokoonpanosta sivuun. 

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on tällä hetkellä hyvässä vireessä. Joukkue on voittanut kolme edellistä peliään tyylipuhtaasti maalierolla 17-4. Matkalla ovat kaatuneet Ottawa Senators, Detroit Red Wings ja Calgary Flames. Flamesia vastaan pelatussa edellisessä kamppailussa Avalanche oli 4-1 -lukemin parempi, kun Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen iskivät kaksi maalia mieheen.

Lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa joukkue kohtaa Vancouver Canucksin vieraissa. Keskellä pahoja kriisejä pelaava Canucks on menettänyt mahdollisuutensa jo pudotuspeleihin ja joukkueen ympärillä viritellään valmentajanvaihtoa, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Canucks on voittanut tämän vuoden puolella vain kaksi ottelua ja hävinnyt edellisestä kymmenestä kahdeksan. Toinen voitoista tuli kotijäältä Avalanchea vastaan loppiaisena, kun Canucks käänsi toisessa erässä 2-0 -tappioaseman edukseen ja voitti 4-2 -lukemin.

Canucksia vastaan Avalanche joutuu pelaamaan ilman joukkueen ykköspuolustajaansa Cale Makaria. Makar loukkasi itseään ottelussa Red Wingsia vastaan. Ykkösparissa Makarin paikan Devon Toewsin rinnalla otti Flamesia vastaan Erik Johnson. Makar saatetaan nähdä jälleen Avalanchen kokoonpanossa, kun joukkue pelaa Canucks-ottelun jälkeen Seattle Krakenin vieraana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL