Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:ssä kauden ensimmäiset potkut lähellä! – päävalmentaja ei päässyt aamujäille mukaan

Vancouver Canucksin päävalmentaja Bruce Boudreau.
AOP

NHL:ssä on pelattu jo reilusti yli puolet runkosarjasta ja tilanne on hämmentävä. Yksiäkään päävalmentajapotkuja ei ole NHL:ssä vielä nähty, mutta nyt on ne on lähempänä kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella. NHL-kauteen suurin odotusten kera lähtenyt Vancouver Canucks on jäämässä varmuudella pudotuspelien ulkopuolelle, joten penkin taakse ollaan tekemässä muutoksia. Myöhemmin myös koko joukkueeseen.

NHL-kauteen kovin odotuksin tullut Vancouver Canucks on mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkue on menettänyt mahdollisuutensa jo pudotuspeleihin ja tämä tapahtui käytännössä jo lokakuussa, kun Canucks hävisi heti kauden seitsemän ensimmäistä peliään putkeen.

Canucksin ympärillä on jo pitkään pyörinyt huhuja, että kesken viime kauden joukkueen päävalmentajaksi nimetty Bruce Boudreau olisi saamassa lähtöpassit.

Tällä hetkellä potkut ovat todennäköisemmät kuin koskaan aiemmin. Päävalmentajana vielä oleva Boudreau ei mennyt aamujäille mukaan ennen lauantain vastaisena yönä pelattavaa ottelua Colorado Avalanchea vastaan. Normaalisti kokenut kanadalainen on mukana aamujäillä.

– Minähän olisin ihan typerys, jos en tietäisi mitä tässä organisaatiossa on nyt tapahtumassa, kertoi Boudreau aamujäiden jälkeen.

Canucksin ympärillä on ollut jo pitkään huhuja, että uusi päävalmentaja oli Rick Tocchet, joka on viimeksi toiminut Arizona Coyotesin päävalmentajana. Kesällä Tocchet oli lähellä päätyä Winnipeg Jetsin päävalmentajaksi, mutta Rick Bowness valittiin tehtävään.

Tocchet on Canucksin GM Patrik Allvinnille ja jääkiekkojohdon presidentti Jim Rutherfordille tuttu mies. Rutherford toimi Pittsburgh Penguinsin GM:nä Tocchettin oltua Mike Sullivanin apuvalmentajana kaksi Stanley Cupia voittaneessa organisaatiossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL