Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolinan pahin painajainen kävi toteen! – suomalaistähden ketjukaverille vakava vamma

Minnesota Wild taipui Carolina Hurricanesin käsittelyssä. Max Pacioretty loukkaantui.
AOP

NHL:ssä yksi suurimmista mestarisuosikeista on suomalaistenkin tähdittämä Carolina Hurricanes. Hurricanes on noussut vahvan joulukuun ansiosta NHL:n itäisessä konferenssissa toiselle sijalle. Edellä on vain Boston Bruins, joka tulee marssimaan idässä konferenssin voittoon runkosarjassa mikäli koko joukkue ei täysin leviä käsiin. Hurricanes sai kuitenkin todella ikäviä uutisia viimeksi pelatun ottelun jälkeen.

Rod Brind’Amourin valmentamalle Carolina Hurricanesille kävi todella huono tuuri. Hurricanes kaatoi edellisessä ottelussa tyylipuhtaasti Minnesota Wildin, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi. Ottelun viimeisellä minuutilla joukkueen tähtihyökkääjä Max Pacioretty loukkasi jalkaansa vaarattoman näköisessä tilanteessa. Brind’Amour ja kumppanit olivat todella epävarmoja Paciorettyn vammasta, mutta pahin kävi toteen.

Kokeneen yhdysvaltalaishyökkääjän akillesjänne meni poikki tilanteessa. Hyökkääjä kuntoutti koko syksyn samaa vammaa ja viiden pelin jälkeen vamma toistui. Pacioretty on laitettu nyt loukkaantuneiden pelaajien listalle eikä todennäköisesti pelaa enää tällä kaudella.

– Se oli kyllä tosi iso isku voitetun pelin jälkeen. Paciorettyn loukkaantuminen tuntuu tosi pahalta etenkin sen jälkeen, kun tietää miten paljon hän teki töitä paluunsa eteen. Kaikki ajatuksemme ovat hänen luonaan. Tämä oli tosi paha homma nähdä, kommentoi Hurricanesin luottopuolustaja Brady Skjei.

Pacioretty saapui Hurricanesiin kesällä Vegas Golden Knightsista yhdessä puolustaja Dylan Coghlanin kanssa. Paciorettyllä on tämä kausi nykyistä sopimustaan vielä jäljellä. Urallaan hyökkääjä on tehnyt 645 tehopistettä 855 otteluun runkosarjassa. Pudotuspeleissä hyökkääjä on pelannut 74 ottelua ja kerännyt näissä 49 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL