Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Nämä NHL-joukkueet ei pudotuspelejä tule näkemään! – katso koko lista

Chicago Blackhawksin Patrick Kane.
AOP

NHL:n runkosarjaa on pelattu kauttaaltaan yli 40 kierrosta, eli puoliväli on hyvän aikaa sitten ohitettu. NHL:n runkosarjassa pelataan yhteensä 82 ottelua ja runkosarjan päättymisen jälkeen kummastakin konferenssista kahdeksan parasta joukkuetta jatkavat matkaansa pudotuspeleihin. Jäljelle jäävien joukkueiden kausi päättyy siihen ja jännittävin hetki seuraavaksi on NHL:n varaustilaisuuteen järjestettävä arvontatilaisuus. Tilaisuudessa arvotaan NHL:n varaustilaisuuden ykkösvaraus, johon parhaat mahdollisuudet on koko NHL:n viimeiseksi jääneellä joukkueella.

NHL:n pudotuspeleistä taistelu käy tällä hetkellä todella kuumana. Yksi pidempi voitto- tai tappioputki voi kääntää yksittäisten joukkueiden suuntaa. Mikäli joukkue on juuri pisteen tai kahden päässä viivasta, mutta häviää putkeen viisi seuraavaa peliä, niin pudotuspelihaaveille voi sanoa hyvästit.

Tällä hetkellä NHL:ssä on seitsemän joukkuetta, jotka eivät varmuudella tule NHL:n pudotuspeleissä pelaamaan. Nämä ovat Columbus Blue Jackets, Anaheim Ducks, Chicago Blackhawks, Arizona Coyotes, Vancouver Canucks, Montreal Canadiens ja San Jose Sharks.

Näistä tällä hetkellä heikoimman saldon omaa Blackhawks, joka on rakennettu olemaan heikko tällä kaudella, kun NHL:n varausikäiseksi tulee kanadalainen superjuniori Connor Bedard. Mikäli Blackhawks on koko NHL:n heikoin joukkue runkosarjassa on joukkueella 18,5 prosentin todennäköisyys saada ykkösvarausvuoro itselleen kesän NHL:n varaustilaisuuteen.

Toiseksi heikoimman saldon omaa Jarmo Kekäläisen johtama Blue Jackets. Blue Jacketsia rakennettiin täksi kaudeksi menemään pudotuspeleihin, mutta heikko pelitapa ja lukuisat loukkaantumiset ovat ajaneet joukkueen heikkoon tilanteeseen. Blue Jacketsin jälkeen parhaat saumat ykkösvuoroon on Ducksilla, Coyotesilla ja Sharksilla.

Seuraavan kahden viikon aikana varmistuu myös lisää joukkueita listaan, jotka eivät varmuudella tule pudotuspeleissä pelaamaan. Tähän listaan parhaimmin tyrkyllä ovat Philadelphia Flyers, Ottawa Senators, Detroit Red Wings, Nashville Predators ja St. Louis Blues.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL