Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Kovan satsauksen tehnyt NHL-joukkue otti tärkeän voiton – ”kaikki pystyy suoriutumaan”

Minnesota Wild kaatoi Washington Capitalsin yön kierroksella.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella merkittävä ottelu NHL:n pudotuspelipaikkojen suhteen. Hurjaan lentoon joulu-tammikuun aikana noussut Washington Capitals isännöi Minnesota Wildia. Wild taistelee tiukasti NHL:n läntisessä konferenssissa pudotuspelipaikoista ja tarvitsee paljon pisteitä loppukauden aikana mikäli joukkue mielii päästä isoihin tansseihin mukaan.

Dean Evasonin valmentama Minnesota Wild haki todella tärkeät pisteet Yhdysvaltain pääkaupungista. Wild kaatoi keskiviikon vastaisena yönä pelatussa ottelussa Washington Capitalsin tyylipuhtaasti 4-2 -lukemin. Voitto oli GM Bill Guerinin johtamalle joukkueelle kolmas putkeen ja kuudes edelliseen yhdeksään otteluun. Tämän putken aikana joukkue on jäänyt vain kertaalleen ilman pisteitä.

Wildin voitossa ykköstähtenä olivat kapteeni Jared Spurgeon ja korkealla tasolla joukkueen maalilla pelannut ruotsalaismaalivahti Filip Gustavsson. Spurgeon iski ottelussa kaksi maalia ja Gustavsson otti tolppien välissä 34 torjuntaa. Muista maaleista vastasivat Jonas Brodin ja Joel Eriksson-Ek. Wild on tällä kaudella voittanut yhteensä 25 kamppailua ja hävinnyt varsinaisella peliajalla vain 14 kertaa.

– Yksi merkittävä asia menestyksessä on se, että kaikki pystyy suoriutumaan erilaisista tilanteesta. Jokainen hyökkää, kun pitää hyökätä kuten myös puolustaa, kommentoi puolustaja Spurgeon.

Capitalsilta maalinteossa onnistuivat Martin Fehervary ja Dylan Strome. Fehervary syötti Stromen maalin. Venäläistähti Alexander Ovechkin syötti ottelussa molemmat maalit. Charlie Lindgren torjui Peter Lavioletten valmentaman joukkueen maalilla yhteensä 18 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL