Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n parhaat keskikaistat kokivat mielenkiintoisen vertailun! – ykkösestä ei mitään epäselvyyttä

Edmonton Oilersin Connor McDavid ja Leon Draisaitl.
AOP

NHL:ssä menestyminen vaatii todella paljon laadukkaita pelaajia ja hyvän valmennuksen. Parhaatkaan pelaajat eivät tuo mestaruutta organisaatiolle ja siitä on eläviä todisteita viime kausilta. Pelipaikkakohtaisesta paremmuudesta voidaan aina käydä keskustelua, mutta parhaista pelaajista ei tälläkään hetkellä ole epäselvyyttä. Paras keskushyökkääjä löytyy Edmonton Oilersista eikä syyttä.

NHL:ssä vahvat joukkueet rakennetaan pitkälti vahvan keskikaistan ja puolustuksen varaan. Tämän jälkeen tärkein yksittäinen pelipaikka on maalivahti, mutta joukkueet voivat nykyisin menestyä jo keskinkertaisemmallakin maalivahtipelillä.

NHL:ssä on tällä hetkellä parempia pelaajia kuin koskaan aiemmin. Heikoistakin joukkueista saattaa löytyä supertähtiä, mutta menestyminen on täysin mahdotonta, kun runko on heikko. Edmonton Oilers taas kuuluu joukkueisiin, jossa on lukuisia loistavia pelaajia ja maailman paras keskushyökkääjä eli Connor McDavid, mutta runko sekä pelitapa ei anna mahdollisuutta menestymiselle.

Kanadalaistähti on paukuttanut hurjat määrät tehopisteitä viime kausina ja tälläkin kaudella McDavid on lentämässä reilusti yli sadan pisteen runkosarjaan. McDavid saattaa pelata koko runkosarjan läpi yli kaksi pistettä ottelua kohden tahdilla ja se olisi 2000-luvun NHL:ssä ennennäkemätöntä.

NHL-podcast Kaukosenlaidalla käsitteli maanantaisessa jaksossaan NHL:n parhaita kärkisenttereitä. McDavid ja aisapari Leon Draisaitl oli oikeutetusti kärkikaksikko, mutta tämän jälkeen tuli yllätyksiä. NHL:n hallitsevan mestarin eli Colorado Avalanchen kärkisentterit eivät mahtuneet listalle, kuten eivät myöskään Sebastian Ahon tai Aleksander Barkovin johtamien joukkueiden kärkisentterit.

Ottamalla jakson kuunteluun selviää tarkemmin, miten NHL:n keskushyökkääjiä on rankattu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL