Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigassa luvassa todellinen huippuvääntö! – kaksi eliittimaalivahtia kohtaavat toisensa

Ilveksen tshekkimaalivahti Marek Langhamer.
AOP

Liigassa pelataan tiistaina vain yksi kamppailu, mutta ottelu on sitäkin mielenkiintoisempi. Tampereella Liigan ehdottomiin mestarisuosikkeihin kuuluva Tampereen Ilves isännöi Turun Palloseuraa. Ilves taistelee vielä Liigan runkosarjassa kärkisijoista, mutta TPS:n tähtäimenä lienee enää kotiedun tavoittelu pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Tiistaisessa ottelussa kaksi sarjan kärkimaalivahtia kohtaavat toisensa, joten maalijuhlia on vaikea odottaa.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves saa tiistaina kovan haasteen eteensä Nokia Areenassa. Ilves saa vastaansa Jussi Ahokkaan valmentaman Turun Palloseuran, joka on tällä hetkellä hyvässä vireessä. Joukkueilla on viime kaudelta yhteistä historiaa pudotuspeleistä, kun pari kohtasi toisensa välierissä. Tuolloin TPS teki Ilveksestä selvää jälkeä marssien finaaleihin kuudessa ottelussa voitoin 4-2. Tänä vuonna joukkueet saattavat kohdata toisensa uudelleen pudotuspeleissä.

Ilves tulee tiistain otteluun kuuden ottelun pisteputkessa ja kahden ottelun voittoputkessa. Kahdessa edellisessä ottelussa joukkue on kaatanut JYP:n vieraissa 2-0 -lukemin ja Vaasan Sportin kotonaan 2-1 -lukemin voittolaukauskilpailuun edenneessä ottelussa. Sitä ennen joukkue koki tiukat jatkoaikatappiot Porin Ässille ja Helsingin IFK:lle.

TPS on viiden ottelun pisteputkessa, mutta viidestä ottelusta kolme on päättynyt tappioon. Edellisestä kahdeksasta ottelusta joukkue on onnistunut voittamaan vain kaksi. Mikkelin Jukurit ja HIFK on joutunut kokemaan Turussa TPS:n vahvemmakseen. Viikonloppuna TPS kärsi Tapparaa vastaan vieraissa niukan 2-1 -tappion jatkoajan jälkeen. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti ja molemmista otteluista TPS on vienyt voitot nimiinsä ja Ilves on onnistunut tekemään vain yhden maalin turkulaisia vastaan.

Ottelussa nähdään maalivahtien välillä kova taistelu, kun Ilveksen maalilla aloittaa Tshekin Marek Langhamer. Langhamer on torjunut tällä kaudella 13 voittoa ja viisi nollapeliä. Torjuntaprosentti on 92,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo huikea 1,89. TPS:n maalilla aloittaa ykkösmaalivahti Lassi Lehtinen. Lehtinen on torjunut tällä kaudella 34 ottelussa yhteensä 12 voittoa torjuntaprosentilla 92,0. Päästettyjen maalien keskiarvo on ollut 1,91.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga