Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Junnutähti ratkaisi tiukan Liiga-kamppailun! – ”on helpompi voittaa jos…”

Tampereen Ilveksen Samu Bau teki uransa ensimmäisen maalin Liigassa.
AOP

Liigassa pelattiin tiistaina ainoastaan yksi kamppailu, kun viime keväänä välierissä kohdanneet Tampereen Ilves ja Turun Palloseura kohtasivat. Ottelu oli joukkueille kauden kolmas keskinäinen kamppailu. Aiemmat väännöt olivat kääntyneet niukasti TPS:n nimiin, mutta tiistaina tahti oli toinen. Tiukassa ottelussa ratkaisu nähtiin lopulta vasta kolmannen erän loppupuolella.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves otti maukkaan voiton tiistain ainoassa Liiga-ottelussa. Ilves kaatoi reilut 6000 katsojan edessä Nokia Areenalla Turun Palloseuran 3-1 -lukemin ja venytti voittoputkensa jo kolmen ottelun mittaiseksi.

Pennasen valmentaman miehistön maaleista vastasivat Henrik Haapala, uransa avausmaalin Liigassa tehnyt Samu Bau ja tyhjiin loppulukemat viimeistellyt Eemeli Suomi. TPS:n ainokaisesta 26 kertaa ottelussa torjuneen Marek Langhamerin taakse vastasi huippulupaus Kalle Väisänen, joka iski kolmannen erän puolivälissä ylivoimalla 1-1 -tasoituksen. Lassi Lehtinen torjui TPS:n maalilla yhteensä 21 kertaa.

Ilveksen 2-1 -voittomaali meni hyökkäysalueen kiekonriiston jälkeen 18-vuotiaan keskushyökkääjä Baun nimiin. Bau lirutti kiekon Lehtisen jalkojenvälistä maaliin, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain reilut kuusi minuuttia. Bau oli iloinen uransa ensimmäisen maalin syntymisestä ja joukkueensa voitosta.

– Hieno fiilis, kun maali syntyi. Uran ensimmäinen maali oli hienoa tehdä runsaslukuisen kotiyleisön edessä. Ottelu oli kokonaisuutena tasainen kaikin puolin. Yleensä on helpompi voittaa jos päästää nolla tai yhden maalin ottelussa, kertasi Bau C Moren haastattelussa ottelun jälkeen.

Ilves pelaa tällä viikolla vielä kaksi ottelua. Torstaina joukkue kohtaa kotonaan KalPan ja lauantaina vieraissa KooKoon. TPS matkaa perjantaina Vaasaan Sportin vieraaksi ja kohtaa lauantaina kotonaan Sportin uudemman kerran.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga