Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ässät jäi täysin vaille mahdollisuuksia! – KalPalta ylivoimainen esitys

KalPan Juuso Könönen.
AOP

Liigan keskikastissa pelattiin perjantaina todella isoista pisteistä, kun Kuopiossa KalPa isännöi Porin Ässiä. KalPa on ollut tällä kaudella todella vahva kotiotteluissaan ja sama meno jatkui perjantaina. Ässät jäi täysin telineisiin vahvan kuopiolaisryhmän käsittelyssä ja se näkyi myös tulostaululla.

Tommi Miettisen valmentama Kuopion KalPa nousi Liigassa jo kuuden parhaan joukkoon kaatamalla kotiyleisön edessä Porin Ässät. KalPa oli ottelussa tyly isäntä, sillä Ässät sai aikaiseksi vain 13 laukausta kohti kotijoukkueen maalilla pelannutta Juha Jatkolaa. Jatkolalle nollapeli oli jo kauden neljäs. 20-vuotiaan maalivahdin torjuntaprosentti tämän kauden osalta on 91,44 ja päästettyjen maalien keskiarvo karvan alle kahden maalin ottelua kohden.

KalPa ratkaisi perjantain ottelun nopeaan tahtiin. KalPa karkasi reilussa kymmenessä minuutissa jo kahden maalin johtoon. Kotijoukkueen Juuso Könönen aloitti päivän ensimmäisellä osumallaan maalinteon vain 47 sekunnin pelin jälkeen. Kasper Simontaival iski ottelussa KalPan 2-0 -johtoon erän puolivälin jälkeen.

Toisessa erässä KalPa lisäsi johdon jo kolmeen, kun Juuso Mäenpää iski ylivoimalla kauden kahdeksannen maalinsa. Ottelun viimeisen maalin naulasi kolmannen erän alussa ylivoimalla Könönen illan toisellaan.

Tappio oli Ässille sarjassa nyt toinen putkeen. Edellisessä ottelussa viime viikonloppuna porilaisnippu kärsi tappion KooKoolle kotiyleisönsä edessä 4-2 -lukemin. Tämän kauden keskinäisissä KalPa johtaa perjantain jälkeen Ässiä voitoin 2-1.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga