Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Jesse Puljujärvi jälleen ongelmissa! – Edmonton tekemässä radikaalin ratkaisun

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi
AOP

NHL:ssä pudotuspeleistä tiukasti taisteleva Edmonton Oilers joutuu todelliseen testiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Oilers pelaa kotiottelun NHL:ssä viime aikoina hurjassa vireessä olevaa Seattle Krakenia vastaan. Oilers tulee hyvästä tilanteesta otteluun ja saa yhden tärkeimmistä pelaajistaan takaisin kokoonpanoon. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaishyökkääjä kokenee karun kohtalon.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers kohtaa Seattle Krakenin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Kraken hävisi tiistain vastaisena yönä kotonaan Tampa Bay Lightningille 4-1 -lukemin. Tämä päätti Dave Hakstolin valmentaman joukkueen kahdeksan ottelun mittaisen voittoputken.

Kraken pyrkii palaamaan voittojen tielle Oilersin vieraana, joka on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Pisteet eivät Krakenille ole helposti tarjolla, sillä Oilers saa otteluun takaisin kokoonpanoonsa kanadalaishyökkääjä Evander Kanen, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Kanen paluu kokoonpanoon tarkoittaa joukkueen suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvelle karua kohtaloa. Tällä kaudella ainoastaan neljä maalia ja yhteensä kymmenen tehopistettä iskenyt suomalaishyökkääjä ollaan laittamassa katsomoon.

Tämä olisi ensimmäinen katsomokomennus tällä kaudella 24-vuotiaalle hyökkääjälle. Puljujärven tehotilasto on karu, sillä se on 13 maalia pakkasella, mikä on eniten joukkueen hyökkääjistä. Lähimpänä on lukemassa -2 olevat Derek Ryan ja debyyttikauttaan NHL:ssä pelaava Dylan Holloway.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL