Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Kertoimet sen osoittaa! – tässä on NHL:n suurin mestarisuosikki

Boston Bruins juhlii maalia.
AOP

NHL:n runkosarjaa on takana nyt reilusti yli puolet, joten joukkueet alkavat jakaantua kolmeen eri kastiin. Kärkijoukkueet, pudotuspeleistä taistelevat joukkueet ja sarjan heikoimmat joukkueet joilla ei ole enää mahdollisuutta pudotuspeleihin. Tällä hetkellä pystytään nimeämään noin kahdeksan joukkuetta, jotka eivät varmuudella tule pelaamaan kevään NHL:n pudotuspeleissä. Mestarin ennustaminen onkin huomattavasti vaikeampaa.

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät huhtikuun alussa. Reilut 40 kierroksen jälkeen koko sarjaa pisteiden puolesta johtaa Jim Montgomeryn valmennukseen siirtynyt Boston Bruins. Bruins hävisi viime viikolla ensimmäistä kertaa Bostonissa pelatun ottelun varsinaisen peliajan aikana.

Bruins NHL:n itäisen konferenssin kärjessä ja on kerännyt tällä hetkellä kymmenen pistettä enemmän kuin Metropolien divisioonaa johtava Carolina Hurricanes.

Atlantin divisioonaa johtava Bruins on 13 pistettä toisena olevaa Toronto Maple Leafsia edellä, joten kotietu ensimmäiselle sekä toiselle kierrokselle näyttää todella varmalta jo tässä vaiheessa kautta.

Vedonlyöntiyhtiöt pitävätkin Bruinsia suurimpana suosikkina mestariksi. Tälläkin hetkellä joukkuetta mestariksi lyömällä saa rahansa takaisin lähes seitsemänkertaisesti. Kakkossuosikki kertoimien puolesta on ehkä hieman yllättäenkin hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche. Avalanchella on vain yhden yksikön verran heikompi kerroin kuin Bruinsilla, vaikka Avalanche ei ole edes menossa pudotuspeleihin tällä hetkellä.

Kolmossuosikkina on koko NHL:n läntisen konferenssin kolmannella sijalla oleva Vegas Golden Knights, jota nykyisin valmentaa Bruinsin entinen pääkäskijä Bruce Cassidy. Hurricanes vasta viidentenä kertoimien puolesta. Mikäli uskoo Sebastian Ahon joukkueeseen ja Hurricanes onnistuu mestaruuden voittamaan, niin rahansa saa yli kymmenen kertaa takaisin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL