Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille mahtavia uutisia! – tähtihyökkääjä palaa kokoonpanoon

Edmonton Oilersin Evander Kane palaa kokoonpanoon.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa suorasta pudotuspelipaikasta taisteleva Edmonton Oilers sai todella mielekkäitä uutisia. Joukkue saa yli kaksi kuukautta sivussa olleen tähtipelaajan takaisin kokoonpanoon ja pääsee jälleen tavoittelemaan parempaa rytmiä peliinsä.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers on viime aikoina ollut ailahtelevassa vireessä. Oilers on edellisestä kahdeksasta pelistä voittanut neljä ja niistä on kolme tullut putkeen edellisissä kamppailussa. Viimeksi joukkue pelasi vieraissa Vegas Golden Knigtsia vastaan ja juhli ottelussa voittoa 4-3 -lukemin.

Keskiviikon vastaisena yönä Oilers palaa kotiin ja kohtaa hurjassa vireessä olevan Seattle Krakenin. Kraken taipui tiistain vastaisena yönä kotiyleisönsä edessä Tampa Bay Lightningille ja tähän päättyi myös Dave Hakstolin valmentaman joukkueen voittoputki.

Krakenia vastaan Oilers saa mieluisan pelaajan takaisin kokoonpanoonsa, kun kanadalaistähti Evander Kane on toipunut pelikuntoon. Kane loukkasi ranteensa marraskuun alussa pelatussa vierasottelussa Lightningia vastaan. Kanen ranteeseen tuli Lightningin pelaajan luistimesta viilto ja veri alkoi roiskua valtoimenaan. Kane selvisi tapahtumasta kuitenkin erittäin hyvin ja on jo päässyt takaisin pelikuntoon.

– Tuntuu tosi hyvältä tällä hetkellä. Olen nyt reilun viikon harjoitellut ja hieno palata kaukaloon. Uskomatonta, että olen toipunut yhdeksässä viikossa tästä vammasta, vaikka piti kolmesta neljään kuukautta olla sivussa, kommentoi Kane.

Alkukauden 14 otteluun hyökkääjä teki viisi maalia ja antoi kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä. Kanen mukaan hetki saattaa vierähtää kunnes ranne on 100 prosenttisessa kunnossa.

– En osaa sanoa paljonko vamma vaikuttaa laukaukseeni, mutta selvää on se, että ei veto nyt 100 prosenttinen ole.

Oilers on joutui asettamaan tiistaina myös kaksi pelaajaa pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalle. Nämä ovat laitahyökkääjä Kailer Yamamoto ja puolustaja Ryan Murray. Kumpikin on sivussa peleistä joko kymmenen ottelua tai 24 päivää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL