Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on kova arvio! – onko NHL:n huippujoukkue tämän yhdysvaltalaisen perässä?

Buffalo Sabresin Vinnie Hinostroza on jäänyt vaille peliaikaa.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja lähestyy päivä päivältä. Tänä vuonna siirtojen takaraja on luvassa maaliskuun alussa eli kolmas päivä maaliskuuta, joka on perjantai. NHL:n siirtojen takarajaa pidetään yhtenä koko kauden mielenkiintoisimmista päivistä. Tuolloin Stanley Cupista haaveilevat joukkueet vahvistavat joukkueitaan ja heikoimmilla joukkueilla on mahdollisuus vahvistaa tulevaisuuttaan erilaisilla varausvuoroilla.

NHL:n siirtojen takarajalla tullaan näkemään tänäkin vuonna isoja pelaajakauppoja. Yksi mielenkiintoisista joukkueista NHL:n pudotuspelien lähestyessä on Tampa Bay Lightning. Lightning on ollut kolmella viimeisellä kaudella Stanley Cup -finaaleissa ja onnistunut nostamaan kannua kahdesti. Viime kesänä joukkue hävisi finaalisarjan Colorado Avalanchelle kuudessa pelissä voitoin 4-2.

Lightningin hyökkäyksen- ja puolustuksen kärki on erinomaisessa jamassa, mutta joukkue tarvitsee vahvistusta etenkin hyökkäyksen kolmos- sekä neloskenttään. Sportsnetin arvotettu toimittaja Elliotte Friedman nosti omassa artikkelissaan esille, että Buffalo Sabres olisi mahdollisesti etsimässä uutta kotia yhdysvaltalaishyökkääjä Vinnie Hinostrozalle. Hinostroza on pelannut tällä kaudella Sabresissa vain 19 ottelua ja näissä on syntynyt kahdeksan syöttöpistettä.

Twitterissä nousi esiin mielenkiintoinen arvio NHL-podcast Kaukosenlaidalla toimesta, jossa Hinostroza siirtyisi tulevalla siirtojen takarajalla Lightningin riveihin. Chicagosta kotoisin oleva hyökkääjä kantaa tällä kaudella 1,7 miljoonan dollarin palkkaa. Palkka olisi sovitettavissa Lightningin palkkakattoon etenkin, jos kanadalaispuolustaja Philippe Myers siirtyisi kaupassa toiseen suuntaan, kuten podcastin pitäjät enteilee twiitissä.

Hinostrozan sopimus päättyy tähän kauteen, joten hyökkääjästä ei olisi tulevaisuudessa haittaa Lightningille. Parhaalla kaudellaan taitava hyökkääjä on tehnyt yhteensä 39 tehopistettä NHL:ssä ja iskenyt 16 maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL