Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt jysähti melkoinen sopimus! – NHL-joukkue antoi lähes 50 miljoonan dollarin lapun

Minnesota Wildin laitahyökkääjä Matthew Boldy.
AOP

NHL:ssä tälläkin kaudella tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Minnesota Wild on tehnyt melkoisen siirron ajatellen tulevaisuutta. Wild kiinnitti yhdysvaltalaishyökkääjänsä todella pitkään jatkosopimukseen, joka antaa mahdollisesti lähivuosina paljon pelivaraa Wildille joukkueen rakentamisessa.

Minnesota Wildin GM Bill Guerin on tehnyt melkoisen sopimuksen maanantain kunniaksi. Entinen huippuhyökkääjä kiinnitti joukkueensa yhdysvaltalaisen laitahyökkääjä Matthew Boldyn hurjaan seitsemän vuoden mittaiseen jatkosopimukseen. Boldy tienaa uudella sopimuksellaan yhteensä 49 miljoonaa dollaria, eli kausiansiot ovat keskimäärin seitsemän miljoonaa dollaria.

Vuonna 2001 syntynyt Boldy on pelannut urallaan NHL:ssä tähän mennessä 89 ottelua ja näissä on syntynyt 68 tehopistettä. Tällä kaudella Milfordin kaupungista, Massachusettsin osavaltiosta kotoisin oleva hyökkääjä on tehnyt 42 otteluun 12 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä. Wild varasi 188 senttiä pitkän laitahyökkääjän NHL:n varaustilaisuudessa kesällä 2019. Wild poimi hyökkääjän koko varaustilaisuuden 12. pelaajana ensimmäisellä kierroksella.

Wild taistelee tällä kaudella tiukasti pudotuspelipaikasta. Dean Evasonin valmentama joukkue on tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan kolmannella sijalla vain seitsemän pistettä divisioonaa johtavaa Winnipeg Jetsiä perässä. Wildin takana Colorado Avalanche on neljäntenä seitsemän pistettä Wildin takana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL