Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Minnesota Wild teki tärkeän kiinnityksen, mutta ongelmia on silti luvassa

Minnesota Wildin Kirill Kaprizov ja Matthew Boldy.
AOP

NHL:n kestomenestyjiin kuuluva Minnesota Wild teki maanantaina tärkeän jatkosopimuksen, kun joukkue kiinnitti yhdysvaltalaistähden seitsemän vuotiseen jatkoon. Wildilla on kuitenkin paljon ongelmia joukkueensa rakentamisen suhteen, sillä ensi kaudeksi palkkatilaa ei ihan riittämiin ole, mutta myös sopimuksia tulisi vielä tehdä.

Minnesota Wildin GM Bill Guerin saa todellakin paiskia hommia tulevana kesänä. Guerin teki tämän kauden osalta tärkeimmän sopimuksensa maanantaina, kun GM kiinnitti Matthew Boldyn jatkosopimukseen, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Ensi kaudeksi tilanne on nyt se, että pelaajien sopimuksissa on kiinni palkkoja lähes 59 miljoonaa dollaria. Sopimuksessa on kiinni yksi maalivahti, viisi puolustajaa ja kahdeksan hyökkääjää.

Isoin ongelma muodostuu ulosostettujen pelaajien sopimuksista. Ryan Suter ja Zach Parise syövät tällä kaudella palkkakatosta reilut 12 miljoonaa dollaria. Kaudella 2023-24 ja 2024-25 kummankin sopimukset syövät yli 14 miljoonaa palkkakatosta. Ensi kaudeksi on nyt palkkoja käytetty yhteensä siis reilut 73 miljoonaa dollaria, kun palkkakaton oletetaan olevan vain 83,5 miljoonaa dollaria tai maksimissaan 86 miljoonaa.

Tulevaksi kaudeksi nykyisen joukkueen pelaajista ainakin kakkosmaalivahti Filip Gustavsson, puolustaja Calen Addison ja keskushyökkääjä Frederick Gaudreau tarvitsevat sopimukset. Kanadalaishyökkääjä Gaudreau on toki rajatapaus mikäli itävaltalaislupaus Marco Rossi on jo valmis pelaamaan NHL:ssä.

Fakta on kuitenkin se, että kymmenellä miljoonalla dollarilla operointi on todella vaikeaa. Ilman suurempia pelaajakauppoja on todella vaikeaa nähdä Wildia sopimassa palkkakaton alle. Tärkeintä on kaikesta huolimatta se, että johtavat pelaajat ovat sopimuksissa kiinni, joten sopimuksia tarvitsee tehdä syvyyspelaajien kanssa, jotka ovat aina halvempia.

Wild kokee palkkakatossaan merkittävän helpotuksen kaudeksi 2025-26, kun sopimuksissa ovat ainoastaan Kirill Kaprizov, Jonas Brodin, Jared Spurgeon, Boldy ja Joel Eriksson-Ek. Nämä syövät palkkakatosta yhteensä 34,6 miljoonaa dollaria eikä Suterin ja Parisen ulosostot vie enää kuin 1,66 miljoonaa dollaria yli 14 miljoonan sijaan palkkakatosta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL