Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tällaista et ole ennen nähnyt! – NHL-joukkue aloitti musertavasti ottelun

Seattle Kraken otti jo kahdeksannen voiton putkeen.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella eriskummallinen ottelu. Tämä tapahtui Chicagossa, kun United Centerissä Chicago Blackhawks isännöi Seattle Krakenia. Blackhawks on ollut tällä kaudella NHL:n heikoin joukkue eikä se ole ollut kenellekään yllätys. Blackhawksin heikkous saavutti Krakenia vastaan todella uuden ulottuvuuden, sillä joukkue aloitti ottelun ennennäkemättömällä tavalla.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken otti NHL:ssä jo kahdeksannen voiton putkeen. Kraken kaatoi vieraissa Chicago Blackhawksin tyylipuhtaasti 8-5 -lukemin. Voitto oli samalla seitsemäs vierasvoitto putkeen. Kraken oli seitsemän ottelun mittaisella vieraskiertueella, joka päättyi Chicagoon.

Ottelu Krakenin ja Blackhawksin välillä ratkesi jo avauserässä, kun vahvassa vireessä historiansa toisella NHL-kaudella ollut joukkue karkasi avauserässä 6-1 -johtoon. Kraken iski kuusi ottelun ensimmäistä maaliaan seitsemällä ensimmäisellä laukauksella.

Kraken viimeisteli viisi maalia vajaassa neljässä minuutissa. Ottelun avauserässä maalinteossa onnistuivat Matty Beniers, kahdesti Jared McCann, Suomen Eeli Tolvanen, Daniel Sprong ja Andre Burakovsky. Ottelun päätöserässä McCann viimeisteli uransa ensimmäisen hattutempun ja Oliver Björkstrand osallistui kauden seitsemännellä osumallaan talkoisiin.

Blackhawksilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Taylor Raddysh, Max Domi, Isaak Phillips, Jonathan Toews ja Patrick Kane. Ottelussa lähes 24 minuuttia pelannut Seth Jones syötti kolme maalia ja tehotilasto jäi vain yhden maalin pakkaselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL