Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Mestiksen TUTO hankki kovan yhdysvaltalaishyökkääjän – Voitti viime kaudella parhaan tulokkaan palkinnon

TUTO Mestis
AOP

Mestiksen TUTO on tehnyt pelikautta 2022-23 koskevan pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen hyökkääjän Bailey Congerin kanssa.

TUTOn hyökkäys vahvistuu oikea käsi alhaalla pelaavalla 25-vuotiaalla yhdysvaltalaishyökkääjä Bailey Congerilla. Sekä keskellä että laidassa pelaava Conger pelasi tulokaskaudellaan ECHL-sarjassa 52 ottelua tehoin 12+14, millä hänet palkittiin joukkueen parhaana tulokkaana. Mies kiersi kolme joukkuetta, Utah Grizzliesin, Fort Wayne Kometsin ja Kansas City Mavericksin.

Aiemmin junioriurallaan mies pelasi 18U AAA -sarjaa Utah Regulators 18U AAA:ssa, USHS-Prep-sarjaa Cushing Academyssä, MHSL U16 -sarjaa Valley Jr. Warriors 16U AAA:ssa sekä kovatasoista USHL-sarjaa Bloomington Thunderissa sekä Waterloo Black Hawksissa. Yliopistossa hän pelasi NCAA-sarjassa Providence Collegessa ja Colorado Collegessa sekä NCAA II -sarjaa UMass-Bostonissa.

TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö luonnehtii hyökkääjää huippuhankinnaksi.

– Hienoa, että saatiin Bailey Turkuun pitkien neuvottelujen jälkeen. Bailey on taitava, hyökkäyssuuntaan juonikas pelaaja, joka pystyy sekä luomaan paikkoja että viimeistelemään. Viime kaudella ECHL:ssä hän osoitti, että vastuuta saadessaan on pelimies myös siinä sarjassa. Odotukset ovatkin korkealla, niin kun pitääkin, ja toivottavasti sopeutuminen Suomeen ja suomalaiseen jääkiekkoon käy nopeasti.

Maanantaina Suomeen saapunut Conger on ehtinyt jo tutustua joukkueeseen ja uuteen kotihalliinsa, minkä pohjalta mies kommentoi TUTOon tuloaan innokkaana:

– Olen innoissani liittyessäni TUTOon. Olen valmis harjoittelemaan, työskentelemään kovasti ja voittamaan TUTO-organisaation kanssa. Se on minulle loistava tilaisuus ja olen siitä erittäin kiitollinen. Go TUTO!

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis