Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jukurit löysi avaimen lukkoon – raumalaisten kiri jäi kesken

Lukon Thomas Gregoire.
AOP

Liigassa nähtiin todella mielenkiintoinen kamppailu, kun CHL:ssä aina puolivälieriin asti edennyt Mikkelin Jukurit isännöi sarjakärki Rauman Lukkoa. Mikkelissä nähtiin todella mielenkiintoinen alku pelille, sillä kotijoukkue karkasi todella nopeaan tahtiin isolle karkumatkalle. Vaikka Lukko sai pelijuonesta kiinni, niin kiri jäi silti vajaaksi.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit otti todella arvokkaat kolme pistettä Liigan perjantaisella kierroksella. Jukurit kaatoi yli 3000 katsojan edessä Liigan kärkipaikkaa pitävän Rauman Lukon. Jukurit oli ottelussa lopulta 5-3 -lukemin parempi.

Jukurit teki ottelussa selvää jälkeä jo avauserässä, sillä kotijoukkue karkasi nopeasti 3-0 -johtoon. Jukurit lisäsi johtonsa jo neljään maaliin toisen erän alussa, mutta tässä vaiheessa raumalaiset löysi vireensä ja nousi vielä kahden maalin päähän ennen päätöserää.

Kolmannessa erässä Lukko pyöritti ottelussa kotijoukkuetta mielin määrin, mutta ei onnistunut kavennuksen tekemisessä. Lopullisen niitin Lukon arkkuun iski erän puolivälin jälkeen kokenut laitahyökkääjä Pekka Jormakka. Lukon osalta tilannetta kaunisteli vielä hetkeä myöhemmin Henri Ikonen.

Kotijoukkueelta voiton takuumiehinä häärivät kaksi maalia tehnyt Markus Oden, Patrik Puistola ja 24-vuotias puolustaja Niklas Peltomäki. Jukurien maalilla Markus Ruusu pelasi erinomaisen ottelun ja torjui yhteensä 30 laukausta.

Lukolta maalinteossa onnistuivat Ikosen lisäksi Josh Kestner ja Tarmo Reunanen. Kestner teki Reunasen osumaan esityön. Joukkueen maalilla Artem Zagidullin torjui 23 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga