Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigassa neljä mielenkiintoista ottelua! – Turussa paine kasvaa

TPS:n hyökkääjä Pavol Skalicky.
AOP

Liigassa viikonloppu käynnistetään todella mielenkiintoisella kierroksella. Liigassa pelataan neljä tiukkaa kamppailua ja etenkin Turussa on kyseessä äärimmäisen kovat panokset. Liigassa on kolmen kerroksen väkeä joukkueissa. Seitsemän kärjessä joukkueet taistelevat vielä suorista pudotuspelipaikoista ja loput enää kolmesta viimeisestä pudotuspelipaikoista, jotka menee runkosarjassa sijoille 7-10 selviytyneille joukkueille.

Perjantain Liiga-kierroksella on monta merkittävää ottelua. Turussa on ehkä suurimmat panokset, kun Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura isännöi hegemoniakamppailussa Ville Peltosen valmentamaa Helsingin IFK:ta. Viimeksi joukkueet kohtasivat marraskuun alussa ja tuolloin TPS taipui 3-o -lukemin vahvan ottelun pelanneelle HIFK:lle.

TPS on tällä hetkellä sarjassa viidentenä ja eroa neljäntenä olevaan Tampereen Ilvekseen on viisi pistettä. TPS voi loistavan runkosarjan lopun pelaamalla taistella vielä kotiedusta puolivälieriin, mutta todellisuus on kuitenkin sitä, että suora pudotuspelipaikkakin on voitto turkulaisille.

HIFK tarvitsee kipeästi pisteitä runkosarjan lopun aikana. Tällä hetkellä HIFK on sarjassa 12. ja eroa kymmenenteen sijaan on kaksi pistettä. Kymmenettä sijaa hallussaan pitävä KooKoo on kuitenkin pelannut kolme peliä HIFK:ta enemmän.

Kierroksen muissa kamppailuissa sarjakärki Rauman Lukko vierailee Mikkelissä Jukurien vieraana. Jukurit on noussut vuoden vaihteen ympärillä takaisin taisteluun suorasta pudotuspelipaikasta, sillä Olli Jokisen valmentamalla joukkueella on kasassa 53 pistettä. Eroa kuudentena olevaan Oulun Kärppiin on seitsemän pistettä.

Sarjan pohjille tipahtanut Hämeenlinnan Pallokerho isännöi nollille keskiviikkona Tampereen Tapparan vieraana jäänyttä Lahden Pelicansia. Kuopiossa KalPa saa haasteekseen Porin Ässät.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga