Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laineen seurakaveri oli hurjassa iskussa – ”tämä oli unelmani!”

Carolina Hurricanes taipui vieraissa Columbus Blue Jacketsille. Kirill Marchenko iski kolme maalia varsinaisella peliajalla.
AOP

NHL:ssä nähtiin melkoinen yllätys lauantaina, kun ihan sarjan parhaimpiin joukkueisiin kuuluva Carolina Hurricanes kärsi jo kolmannen tappion putkeen. Hurricanes taipui vieraissa NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuvaa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Ottelusta ratkaisu haettiin rangaistuslaukauskilpailusta.

Brad Larsenin valmentama Columbus Blue Jackets onnistui ottamaan hienot kaksi pistettä kotiyleisönsä edessä. Blue Jackets nousi kolmannessa erässä Carolina Hurricanesia vastaan tasoihin 3-3 -lukemiin ja venytti ottelun jatkoajalle saakka. Pelistä haettiin lopulta ratkaisu rangaistuslaukauskilpailusta, jossa kotijoukkueen maalilla torjunut Joonas Korpisalo vei pidemmän korren Hurricanesin maalilla torjuneesta Antti Raannasta.

Korpisalo pelasi kokonaisuudessaan vahvan ottelun, sillä kolmesta päästetystä maalista huolimatta suomalaiselle kertyi voitokkaassa pelissä 38 torjuntaa.

Korpisalon lisäksi kotijoukkueen sankariksi lukeutui venäläistähti Kirill Marchenko. Marchenko iski varsinaisella peliajalla kaikki joukkueensa maalit ja onnistui kertaalleen rangaistuslaukauskilpailussa. Marchenko on iskenyt 15 otteluun kahdeksan maalia ja hattutemppu oli NHL:ssä miehen uran ensimmäinen.

– Tämä oli unelmani! Oli hienoa tehdä kolme maalia kotiyleisön edessä. Kiitos kaikille faneille. Oli mahtavaa pelata heidän edessään, Marchenko kiitteli.

Larsen oli myös tyytyväinen suojattinsa pelaamiseen. Viimeisessä kahdessa ottelussa Marchenko on pelannut neloskentässä yhdessä Cole Sillingerin ja Liam Foudyn kanssa.

– Marchenkoa on todella helppo valmentaa. Hän haluaa oppia koko ajan lisää eikä kyse ole pelkästään hyökkäyspään jutuista. Hän esittää minullekin usein todella hyviä kysymyksiä ja pyytää näyttää videolta yksinkertaisia asioita joissa olla parempi, kehui Larsen.

Blue Jackets on voittanut tällä kaudella 12 peliä ja hävinnyt yhdeksän viimeisestä kymmenestä pelistä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL