Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kanadalaistähti saavutti hurjan rajapyykin!

Toronto Maple Leafsin Mitch Marner teki kaksi pistettä Detroit Red Wingsiä vastaan.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluva Toronto Maple Leafs otti jo kauden 24. voittonsa, kun joukkue kukisti Detroit Red Wingsin kotiyleisönsä edessä. Kotijoukkueen ykköstähdeksi nousivat tutut hahmot, kun joukkueen ehdottomat supertähdet onnistuivat maalinteossa. 

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs nappasi tärkeän voiton. Maple Leafs otti ensimmäisen voiton neljään edelliseen peliin kaatamalla Detroit Red Wingsin kotiyleisönsä edessä 4-1 -lukemin.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli tehot 1+1 takonut Mitch Marner. Marner nosti samalla uransa pistesaldon NHL:ssä 500. 467 otteluun NHL:ssä Marner on tehnyt 153 maalia ja syöttänyt 348 osumaa. Pistesaldo osoittaa siis lukemaa 501 lauantain pelin jälkeen.

– Tämä oli hieno hetki, tietysti. Kesken kauden ei yleensä tule ajateltua mitään rajapyykkejä. Rajapyykeistä ei halua tehdä itselleen liian henkilökohtaisia juttuja, mutta kyllähän 500 pisteen saavuttaminen on hieno homma. Ura Maple Leafsissa on ollut hieno ja meillä on isot tavoitteet edessämme, Marner kertasi.

Kanadalaishyökkääjä on iskenyt tehopisteitä 17 viimeisessä Maple Leafsin kotiottelussa. Pisteputken aikana Marner on naulannut kuusi maalia ja 19 syöttöpistettä.

Maple Leafsilta kapteeni John Tavares iski kaksi maalia ja Morgan Reilly syötti kaksi maalia. Ilya Samsonov torjui 22 kertaa voiton eteen. Joukkueelta onnistui myös ruotsalaissentteri Pontus Holmberg maalinteossa. Holmberg iski 3-1 -osuman kolmannessa erässä.

Red Wingsiltä maalinteossa onnistui puolustaja Jake Walman. Magnus Hellberg torjui joukkueen maalilla 25 kertaa. Derek Lalonden valmentama joukkue on hävinnyt neljä edellisestä viidestä pelistä.

– Tasaviisikoin meidän pelaaminen oli tässäkin pelissä hyvää, mutta erikoistilanteissa hävitään matsin. Alivoimalla olimme tänään hyviä, kun onnistuimme tappamaan neljä kaverin viidestä ylivoimasta, kertasi Lalonde.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL