Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n uusi supertähti hurjassa iskussa! – tehoilta ei riittänyt voittoon

Tim Stutzle iskee maalin Seattle Krakenia vastaan Ottawa Senatorsin paidassa.
AOP

NHL:ssä nähtiin melkoiset maalijuhlat kahden keskikastin joukkueen välillä, kun Ottawa Senators taipui kotiyleisönsä edessä Seattle Krakenille. Joukkueiden välisessä kohtaamisessa tykitettiin yhteensä 12 maalia.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators koki katkeran tappion kotiyleisönsä edessä. Senators taipui Canadian Tire Centressä NHL:n tuoreimmalle joukkueelle eli Seattle Krakenille tylyin 8-4 -lukemin. Kotijoukkueelta parhaassa vireessä oli hurjaa kautta pelaava saksalaissensaatio Tim Stutzle. Senatorsin ykkössentteri paukutti otteluun tehot 3+1, mutta se ei riittänyt Krakenia vastaan.

Kraken voitti viime kaudella yhteensä 11 ottelua vieraissa. Tällä kaudella voittoja on vieraissa tullut jo 12 ja tappioita varsinaisella peliajalla neljä. Päävalmentaja Dave Hakstolilla on selvä selitys tähän.

– Me olemme vain parempi joukkue kuin viime kaudella.

Kraken karkasi avauserässä jo kahden maalin johtoon, kun vierailta maalinteossa onnistuivat Oliver Bjorkstrand, Jared McCann ja Justin Schultz. Stutzle toi kahdella osumallaan toisen erän alussa Senatorsin maalin päähän, mutta Kraken lähti päätöserään 5-3 -johdosta Daniel Sprongin ja Matty Beniersin onnistuttua maalinteossa.

Kolmanteen erään ei Senators enää kiriä saanut aikaiseksi. Kraken teki ensimmäiseen viiteen minuuttiin kaksi maalia, kun ensin Vince Dunn naulasi kauden kuudennella maalilla vieraat kolmen maalin johtoon. Jordan Eberle lisä johdon neljään maaliin kauden yhdeksännellä osumallaan. 25 sekuntia Eberlen 7-3 -maalin perään Stutzle viimeisteli hattutempun, mutta vielä ennen kolmannen erän puoliväliä Andre Burakovsky niittasi pelin loppulukemat.

Vieraiden maalilla Martin Jones torjui voiton eteen 19 kertaa. Eberle ja Burakovsky oli ainoat kolme pistettä iskeneet hyökkääjät Krakenilta. Kotijoukkueen maalilla Anton Forsberg aloitti ottelun ja torjui viidestä vedosta kaksi. Cam Talbot pelasi ottelun loppuun ja otti 14 koppia päästäen viisi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL